• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

Jestem akurat w temacie wad genetycznych ze względu na siostrę. Przezierność jej wyszła 2,5 przy CRL 7,1 ale lekarz wysłał ją na badania gen. z krwi...
Czeka my na wyniki i stąd te wątpliwości szczególnie przy moim wieku.

reklama
Gosiulek moja mama urodziła mając 44 lata zdrowego i b. mądrego synka i takich przykładów można mnożyc. Ja planując dziecko jedynie miałabym obawy, gdybym sama była dotknięta chorobą genetyczną, bądź mój mąż. Lub byłoby więcej przypadków chorób w rodzinie.
CHOCIAŻ podobno w USA jest taka praktyka wśród narzeczeństwa że się badają w kierunku różnych chorób zanim się pobiorą. Tak słyszałam.

Ja się z trzeciego dziecka wyleczyłam na jakieś najbliższe co najmniej 4 lata. A potem zobaczymy.
Za każdym razem podziwiam w przedszkolu mamę 3-letnich bliźniaczek i dwuletniej dziewczynki. Czy tak jak Wam pisałam o mamie trojaczków.
Niektórzy są stworzeni do posiadania dużej rodziny, ja nie. Przynajmniej nie w małych odstępach czasu.
Jedyne czego zazdroszczę to np. Anie, że ma właściwie bliźnięta w domu i nie ma aż tak dużej różnicy w wychowaniu. A ja tu muszę na dwa fronty działac hehe.

KILOLKI SWIETNE WIADOMOŚCI!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az zaraz przeczytam Twoje statnie posty jheheheh pamietam cos w nocy o sledziach pisalas ;p

ja podziwiam bardzo, bo tyle piszesz ze masz tyle obowiązków itd wieczorami gotujesz, sprzatasz itd ale wiem ze dasz radę, bo przecież inaczej byc nie moze. A ja to jeszcze było planowane dzieciątko to juz na 1000000% wiecie co robicie i wiecie ze dacie sobie radę! Och kurczę! SUPER!!!!!!!!!!!!!!

Będzie fajnie :D ja tam lubię jak dużo się dzieje
owszem pisałam o śledziach i o nudnościach na pewno też i o tym, że codziennie musze się zdrzemnąć itd

Witajcie,
JA w Martolinkę wierzyłam hahahha ale kujonica nam wyszła :) no nic się nie chwaliła ze taka zdolniacha jest :) (
zeby nie było to z pracy dostałam 5 , ale za całokształt lacznie z egazminami wyszłam na 4:tak::tak:nie dowierzam ,ale juz za miesiac bede miec dyplom w reku:tak:

Pierwsze co Martolinka gratki, super, teraz leż do góry brzuszkiem i hoduj maluszka;-).
dokładnie tak zamierzam:tak:

Witam porannie kochane, mam wieści na śniadanko :-)
okazuje się, że jednak nic sobie nie ubzdurałam i miałam rację od samego początku, bo naprawdę jestem w ciąży :-)
właśnie zrobilam kolejny test i piękne II

KILOLKU GRATULACJE!!!! Maj , czy czerwiec Twój:-D:tak:?

Kochana dopiero teraz schodza ze mnie emocje. Miałam duzo pracy i zaiedbałam troche M i Antka a malenstwo w brzuszku tez... teraz juz jestem dla nich i czuje ogromna ulge:tak:
Antek zrobił wczoraj furore jak podczas wreczania kwiatów komisji wbiegł za mama , spojrzał na stół komsiji a tam góra poczestunek dla nich. Niewiele myslac zacząl krzyczec CIACHO CIACHO ATOŚ!!!:tak:śmiech było kupę:tak:

Cze,
Kikolek - wow, gratki, podziwiam świadomej decyzji! Teraz dbaj o siebie i jeśli trzeba leć na L4;-)
Martolinka - buhahaha, niezły Antoś.

Moje broją od 7:20, oczy mam na zapałki. Noc też ze zrywami, także weekend zaczął mi się "pięknie".

Rozkłada nas coś, masakra. Już piję Theraflu Zatoki, głowa mi zaraz pęknie a i Asia jakoś gorzej... echh...a jeszcze właściciel ma zaraz przyjśc...

A powiedzcie mi gdzie można zmienic skróty klawiszowe? Chodzi o to że wciskając alt+c nie wychodzi c z kreską hihi tylko wyskakuje reklama. Wrrr...

reklama
a używasz lewego czy prawego alta? Ja na swoim moge uzywać obu ale u A. na kompie w prawym sa polskie znaki, a w lewym jakies pierdoły, ktorych nie ogarniam, a że ja uzywam glównie lewego to na A. wogóle pisać nie umiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry