• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
Zaraz się wkurzę. Kupiłam w CCC buty, miesiąc temu, nosiłam może z 10 razy, a podeszwy popękały jak cholera. A oni uznali reklamację za BEZPODSTAWNĄ!!! Bez słowa wyjaśnienia. I co ja mam teraz zrobic?

JA w Martolinkę wierzyłam hahahha ale kujonica nam wyszła :) no nic się nie chwaliła ze taka zdolniacha jest :)

Dziunka przykre to co piszesz. Masz wzmocnic więź z A? Myslalam ze Wy bardzo mocno ze sobą jestescie, kurczę trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jak Asia zasnie moze wtedy uda Ci sie pobyc sam na sam z Julią, byc z nią kiedy zasypia itd?

Ja zauwazlam ze jak usiądę na kolana H, lub jak się tulimy w obecnosci Olinka Oli dziwnie się patrzy heehhehehe z takim zawstydzeniem, ze coś dziwnego sie dzieje. U nas tez tego brakuje. Kurcze jestesmy ze sobą ponad 15 lat, teraz co innego nam zajmuje głowy, codziennosc, a przeciez nie ona jest najwazniejsza :( Dzieci biorą z nas przykład :(

Pierwsze co Martolinka gratki, super, teraz leż do góry brzuszkiem i hoduj maluszka;-)
Po drugie Dziunka - możesz do napisać do związku konsumenckiego czy jak się to tam nazywa, może pomoże. Poza tym mam nadzieję, że pani psycholog Wam pomoże. Co do książek poszukam czy coś mam z nich i w razie co...;-)
Ula - ja mam niewyparzony jęzor, co na sercu to i od razu na jęzorze i to natychmiast kiedy coś mi leży na wątrobie, tym sposobem kobitki słyszą ..:zawstydzona/y::wściekła/y:.
Eh ciężki los rodzica w tych czasach jest. Szkoda, że wcześniej nie ma kursów , lekcji rodzicielstwa.

Martolinka - GRATULACJE!!!Jesteś wielka:-)
Dziunka, może napisz do rzecznika praw konsumenta (chyba to tak się nazywa) - mojej koleżance pomógł..no i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązywanie problemów..też byłam szoknięta, jak poczytałam o tym obrazku Julki - dzieci sa bardzo mądre, a my często tego nie dostrzegamy..
My, jak się tulimy lub całujemy z mężulem przy młodej, to wtedy Marysia się dołącza - też sie tuli do nas i wymusza kusiki:-D..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry