• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

hej :)

Martolinka gratulacje :-)
anawawka gratuluję :) super, ze dziewczyny dobrze jedzą w przedszkolu i dobrze się tam czują:tak:

a my jak się przytulamy czy pocalujemy sie przy Kubie to sie denerwuje i od razu nas rozdziela i przytula sie do taty:szok: ale oczywiscie najpierw da i tacie i mi buziaka :)

reklama
Witam porannie kochane, mam wieści na śniadanko :-)
okazuje się, że jednak nic sobie nie ubzdurałam i miałam rację od samego początku, bo naprawdę jestem w ciąży :-)
właśnie zrobilam kolejny test i piękne II

Wchodze na bb jak nigdy z rana i co widze :) az mi sie usmiech od razu pojawi na twarzy
GRATULUJE kilolku :)) to teraz pozostaje trzymac kciuki zeby corka sie udala no i zelazko sie potwierdzilo ;) hehe
ide jesc sniadanko
buziaki

poza tym podziwiam........... ja mam dość z Marcelem :D jak sie to mówi łeb jak sklep jak On zaczyna wariować ;p na drugie teraz nie zdecydowałabym sie swiadomie...... no a 3 to juz extrema dla mnie przy Twoich urwisach ;p teraz sie oszczedzaj, mam nadzieje ze kupowe problemy z Michałem sie rozwiążą bo bardzo by Wam wszystkim ulżyło a teraz Tobie to juz w ogóle całodniowe noszenie nie na ręke.......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry