AniaSm
Fanka BB :)
uważaj na siebie kobietoWitajcie,
ja pewnie na stałe wróce do WAs w poniedziałek. Wczoraj udało mi sie załatwic wszystkie sprawy i jutro od 12 obrony...
jestem bardzi zmeczona , odbija sie to troche na dziecku , znowu plamienie wrociło , ale musze zalatwic te sprawe. jutro od 14 juz luzzz, spokój i spokój!!! Wybaczcie , ze nie odnosze sie do Was , ale nie mam kiedy
zawsze możesz sobie nospe zażyć ,po jednej ci przecież nic nie będzie ;-)Ja wróciłam z pracy i popedzilam z Kuba do laryngologa. Wszytko biegiem oczywiscie, a teraz leze plackiem, bo mnie podbrzusze tak rwie ze stac ani chodzic nie moge :/ z reszta lezy tez sie ciezko. Zastanawiam sie czy brac cos na to czy sobie odpuscic. Do 17 musze byc na nogach, bo do pracy ide :/
edit: faktycznie ostatnio tu strasznie pusto
bez komentarza ,kpina jakaśsame zobaczcie co się dzieje w Warszawie...oto kawałek ogłoszenia
- Stawka 6.54 netto ( na rękę) 9 zł brutto
- Status Studenta ( 18-26 lat)
Jeżeli nie jesteś studentem to nic straconego !! W naszej firmie możesz podpisać umowę na osobę 3 i normalnie pracować !!
to są normalnie jakies jaja
dużo zdrówkaa mi sie tak leje z nosa, ze mam doscKuba wlasnie spi, zjadl dwa talerze ogorkowej
jadl sam i niezle mu to poszło
widac, ze sie stesknil za mamusiowymi zupkami
Nic mi sie nie chce :/ probuje wszystko ogarnac od wczorajna szczescie pranie schnie mi szybko
ale na prasowanie nie mam sily
maz obiecal, ze wieczorem to zrobi, w koncu ma urlop jeszcze wiec niech pomoze
![]()
i zazdroszczę męża , mój nie chce prasować a mi aż słabo robi jak widzę tą stertę ubrań która na mnie czeka
,no ale to dla niuni więc od jutra zaczynam 
ja mam dwa pyszne owocowe ciachaCoś za mną chodzi... tylko nie wiem co... jakiś alkohol? może czekolada? Idę sprawdzić kuchnię;-)
i ide się wykąpać a potem sobie wsunę chociaż jedno 
Dziwne zestawienie.;-)