Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ula pierwsze dwa dni jadł bardzo ładnie a pozniej tak sobie ale dalismy rade:-) teraz nadrabia ja sie nie balam jechac bo my i tak latamy do Polski wiec wtedy tez zmienia mu sie np. woda.
A co tu takie pustki?
Ja wlaśnie niedawno wróciłam. Mam spokój na miesiąc Miałam iśc po zakupy jeszcze a Michal usnąć nie chce, wiec nie wiem czy zdaże :/
No właśnie też miałam napisać, że cicho tu i pusto...
moje padły przed 20, więc mam lekko do przodu posuniętą robotę;-) Gonia tylko kimnęła 20 min. w aucie wracając ze żłoba, więc była zmęczona. Cleo - no cóż kraj nasz jest dziwaczny... najlepiej pracodawca by wyżyłował na maxa i nie dał forsy, potem się dziwią, że ludziom się nie chce pracować... Kikolek - no właśnie jak tam zebranie?
a dzieki dobrze tylko straszliwie się przeciagnelo, bo jak zwykle nikt do trójki klasowej nie chciał :/ cała godzinę zmarnowałam na to ( a jeden tatus taki chojrak, nie wiem czy pamietasz w zeszłym roku tak mi na zebraniu dogadywal, przedrzeźniał itd - szykowałam się na niego z awantura (bo zabral sobie jednego dnia 2 dzieci - swoje i sasiada miedzy lekcjami nic nikomu nie mowiac do domu) dzisiaj siedział jak trusia i mimo ze prosilam by zostal to zwial jak tylko sie drzwi uchyliily
To fajnie, że tatuś spokorniał... szkoda, że zebranie tak długo trwało; moja mama zawsze wrabiała się w 3 klasową, by przyspieszyć chyba zakończenie zebrania
Coś za mną chodzi... tylko nie wiem co... jakiś alkohol? może czekolada? Idę sprawdzić kuchnię;-)