• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
Kikolek - ja niedawno odkryłam , że w "kreciku" tej bajce dokładnie jest pokazany poród...:szok: muszę znaleźć link to Wam wkleję...
Cleo - bo biednemu zawsze wiatr w oczy i pod górkę...

Witamy i my u nas wszystko ok, tylko Jaśo jęczy, marudzi i wymusza płaczem wszystko. Teraz śpi jak wstanie to biegiem na zakupy i muszę zacząć przygotowania do urodzin, tylko sama nie wiem co jak ja z tym marudą dam radę. Przyjeżdza moja siostra do pomocy i zwyklę Jasiek świetnie się z nią bawił tylko teraz ostatnio tylko mama i mama.

CLEO przykro mi bardzo !!! Wredne babsko chociaż mogła powiezieć, że jej nie pasuje, a nie kłamać i Ciebie obarczać winą. Trzymaj się kochana !!!

KIKOLKU Ty chyba poważnie powinnaś udać się do lekarza. Dziś rano też słyszałam o tym, że polscy nauczyciele spędzają 4 h dziennie przy tablicy, szkoda, że nie policzyli pozostałych obowiązków.

ANAWAWKA i Hania przywyknie tylko widocznie potrzebue więcej czasu, a jeszcze jak jej ktoś głupot naopowiadał. Ja zaczynam chyba od marca Jaśka prowadzać to dopiero będą akcje jak on teraz jak wracam to nie chce się ode mnie oderwać.

ULA gratulację zakupów.

wyobraz sobie że na weekendy prace cieżk znalezc.przez 3 lata sie pozmieniało w stolicy.a ciągle wywieszają ogłoszenia że poszukują choćby do marketów.to do jasnej choleery człowiek chce pracowac a oni Ci mówią że nie bo chcą na cały etat.a potem biadolą bo w week pracowników mało.kupy się wszystko nie trzyma.mam dośc tej stolicy i całego kraju!!!! a za 4 zł na h nie będę pracować ,bo i takie ogłoszenia są.

cLEO WSPOLCZUJĘ!

Kilolku nie wiem.......Oli ma teraz bartki rozm. 22 one są super bo pokazują na wkladce gdzie ma byc paluszek, Oli ma paluszki na samym koncu wkladki, moim zdaniem buty juz małe, babka mowila ze jeszczez w sumie mogą byc bo wkladka zawsze jest mniejsza.........no nie wiem. Wzięla jakis sprzęt taka miarka, duza stopa, dziecko kladzie na niej nozkę a ona mierzy, wyszło 22 ale moze ona zapomniala dodac ze trzeba dolozyc jeszcze z 1,5 cm zeby bucik był dobry a nie taki na styk. Zaraz na zakupki wrzucę nasze cudo :)

Kurcze, moja spędziła dwie godziny w łóżeczku i ani minutki spania:szok::-(..ale teraz już kicham, musi dotrwać do wieczora..
Cleo, współczuję, co za babol z tej kobiety!!!:wściekła/y:
Kilolku, hihi, a ja myślałam, że już byłaś przynajmniej na trzech weselach:-D..A Kubuś niezły!! Może Wam wywróży tą dwójeczkę jeszcze;-)..i jak u laryngologa?
Uleńka, gratuluje pomyślnych zakupów..mnie na razie przeraża zakup kozaczków dla małej..jeszcze trochę poczekam, bo noga jej rośnie, że szok..
Pathanka, a jak sklepik? Szkoda, że nie masz rozmiarówki dla dziewczynek 98:-(..tak co jakiś czas podglądam i niestety..

reklama
U mnie Oli wczoraj kitłosił sie ok 14 i nie zasnął po czy wstał z lozka i postanowił nie spać. Ja byłam wykonczona wiec załozyłam szlafrok i przytuliłam Go i odleciał w sekundę.
Dzis cos czułam ze moze byc ciężko ze spaniem chociaz ziewał już ok 14 wiec od razu załozyłam szlafrok i przytuliłam z kocykiem i smokiem i odelciał w minutę.

Myslę ze niektore dzieci mogą juz sobie odpuszczac coraz częsciej drzemki, a ja je tak lubię!!!
Gdybym była w ciąży nie uspiłabym na ręku jak dotychczas ale plusem niespania w dzien jest szybkie zasniecie wieczorne :) Narazie u nas sie zdarzyło nie spac w dzien moze ze 3x, i dobrze ":) ja wtedy sie regeneruję :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry