• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
cleo gratki z powodu pracy :) , ważne że się wyjaśniło :) , poczekaj jeszcze trochę i na święta będzie masa promocji w każdej sieci tv to będziesz mieć do wyboru więcej opcji za niższą cenę ;)
Martolinka Antek dał rade :) hehe , a i zapomniałam Pogratulować :)
kilolku u mnie pranie od kilku dni ,najpierw przez 2 dni prałam maluszkowe a teraz piorę Kubie i jeszcze nasze zostały

DZiunka tak ma swój ale śpimy razem jeszcze..chcemy odmalowac i zrobic na dziecięco...
komp wyniesiony do drugiego za to ja mam tv ale beznadziejnie odbiera.jak chce oglądać to chyba musze zainwesowac w jakis najtanszy pakiet programów.a widziałam w Aster ze 50 zł za 50 pr najtaniej...

Ilonka mam wolną suszrke stoi za łózkiem podrzucić ?:-D a kiedy idziesz do lekarza? ciekawe jak zareagują w szkole hehe .Cieszę się razem z Wami :-) może tym razem będzie dziewczynka czego Wam życzę hihi :-)

Cleo ja mam telewizję na kartę. Na początku dość dużo kasy bo koło 300zł za dekoder i kupić trzeba antenę + konwektor czy jakoś tak. W tym masz tv chyba opłacone na rok. Jak dalej nie zapłacisz to masz tvp1, tvp2, tvn, tvn 7, religie, puls, polonie i jeszcze tam jakies za darmo, a jak zapłacisz dodatkowo disney chanel, dicovery, tvn style, turbo, tv 4 i jeszcze tam jakieś.
Ja płacę 20 zł co mniej więcej miesiąc żeby mieć disney chanel dla Julki, ale jak płacisz np raz na rok to jest o wiele taniej w przeliczeniu na miesiąc. Poczytaj na stronie.
Aaa i od niedawna można jeszcze dokupić inne pakiety. Ja jestem zadowolona bo mało płacę, a jak chcę by dzieci obejrzały bajki to mam net.

Witam porannie kochane, mam wieści na śniadanko :-)
okazuje się, że jednak nic sobie nie ubzdurałam i miałam rację od samego początku, bo naprawdę jestem w ciąży :-)
właśnie zrobilam kolejny test i piękne II

Troche mnie tu nie bylo a tu takie wiesci :-)

KILOLKU ogromne gratulacje :-)

moze i mi w koncu uda sie zasilic szeregi ciezarowek ;-)

ja nadal u tesciowej siedze, internet tu jest jak by chcial a nie mogl, zanim strony z BB sie wczytaja to mnie juz krew zalewa, troszke podczytywalam, ale odpisac nie bylo szans :-(
dzis dzien spedzalam na robieniu przecieru pomidorowego.... normalnie jak tragarze bedziemy stad wracac, ale to dobrze, bedize troszke zimowych zapasow :-)

Ja wczoraj robiłam musy, jeden z jabłek, drugi z brzoskwiń z sadu dziadków :-)

Byłyśmy z mamą i dzieciakami w PEPCO i szkoda że nie nakręciłyśmy co wyprawiał Miłosz. Wszyscy, totalnie wszyscy, zalewali się łzami ze śmiechu. Młody się rozkręcił że hoho. Co chwilę przynosił inny ciuch i mówił "OO to kupmy Miłoszkowi, to jest takie mięciutkie", "A to chyba dla Miłoszka za małe?" "A to jakiego jest koloru?" itd, itp, prawdziwy klient, a szczyt szczytów jak krzyknął na całe pepco "GOOSIIIAAA! MIŁEK PIERDZIAŁ". Facet obok nas prawie się chyba posikał :-D

Dokupiłam kolejne książki z serii "Obrazki dla maluchów". Te małe u nas są za 6,99-40%, a duże 12,99-40% więc opłaca się jak cholera. Tym bardziej że ostatnio gdzie indziej za tą małą zapłaciłam 9,99zł:szok:

Jestem chora jak smok, dawno tak kiepsko się nie czułam. Asia nic lepiej ech. Ale musiałyśmy iść po kawę, mleko itp, dziś wieczorem ląduje u nas Miłosz na noc, bo moi idą na imprezkę. Nie wiem jak to przeżyję hehe.

Witajcie wieczorowo :)

My dzis z Oliskiem pospalismy do ok 9 wiec Oli nie spi w dzien. Ostatnio jak pospimy do 8 jest problem z drzemką o 14 a ze dzis tyle się działo i chce zeby polozył sie wczesnie spac nie polpozylam go na drzemkę.

Wlasnie są z męzem u tesciów a ja przyjechalam an chwilę zrobic OLinkowi pozniejszy obiad, bo juz rosołek zjadł i zrobic brzoskwinie zapiekane z jajeczno-kremowkową pierzynką. Piecze mi sie i zaraz zmykam. Na chwilkę zajrzałam co się u nas na bb dzieje :)

Dziunka zdrówka!

Ależ super wieści KILILEK W CIĄŻY!!!! :-)

MIŁEGO WEEKENDU!

Witam wieczorową porą, jedna śpi, druga zasypia, tatuś zapewne też się zdrzemnie.;-)
Cleo - super, że jednak dalej jest praca.:tak: My mamy pakiet z vectry ( tv, tel i internet ) , więc koszt niby nieduży za tv.
Lotka - fajnie, że robisz przetwory, do grona ciężarówek wkrótce też dołączysz;-)
Dziunka - zdrowia, mało wariactw dzisiejszego wieczoru przy 3.;-)
Ehh moje dziś przechodziły same siebie, dawno tak psychicznie nie dostałam w kość jak dziś. Idę podczytać Was dalej.

Oli spi od 20 lalalalalalala ale nie padł w sekundę jeszcze powspominał co się działo ważnego w ciągu dnia, hitem było "Pan bije konia" nawet to biedak zapamietał. Bylismy na placu zabaw i facet wozem jechał ulicą (jakiś łach ;/ ) i poganiał konia batem, oczywiscie nie byłabym sobą gdybym mu nie zwrociła uwagi, powiedziałam co myslę i zeby nie bił konia bo to go boli! Xałą sytuację wyjaśniam Olinkowi. Sprawa zwierząt jest dla mnie bardzo ważna i chce zeby Oli był wrażliwy na ich cierpienie i sam kochał zwierzaki :)
Ostatnio oglądalismy całą uwagę na tvn o akcji"przywiąż się sam do budy łancuchem" cos w tym stylu. Krupa i Piróg chodzili po domostwach i uczulali ludzi na krzywdę ich zwierząt, Oli oglądał z uwagą a ja wszystko mu tłumaczyłam na jego rozumek :)

Zmykam do lozeczka :) Co dzis mamy w tv?

reklama
Dobrze Ci Ulenka ;-) u mnie Tomi dopiero ok 21:30 idzie sie myc, a tak ok 22-22:30 spi... wiec wieczor mam krotki. no i teraz ida mu trojki - chyba wszystkie 4 na raz :-( noc w noc sie budzi(miedzy 4 a 5) i placze i musimy go brac do nas i tak spi do rana... spi w poprzek, kopie nas, przebudza sie, pojekuje...normalnie masakra... a ze juz od dawna mialam dziecko co cale noce spi, to chodze niewyspana jak zombie...

Teraz siedzimy i ogladamy The Voice Of Poland.... niektorzy faktycznie maja ciekawe glosy :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry