• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

Dziunka - super wieści o Twoim bracie, trzymam kciuki za nockę - spokojną z Asią i Miłkiem oraz za Julkę, oby wizyta była pozytywna;-) Podobnież stare sposoby te prababcine są jednak najlepsze:-D mówię o Twoim leczeniu. Co do zalanych baterii niestety nie pomogę.
Ula - fajne ciuszki.
Etna - widzę, że dzień fajnie spędziliście, super, że chłopaki tak się dogadują , a co do brzusia to będziemy molestować martolinkę by go pokazała;-)
Ehh chyba idę się położyć, bo zmęczona jestem.

reklama
Witajcie:-)

Dopiero teraz spokojnie usiadłam przed kompem, czytam, czytam i dzisiaj rzeczywiscie super wiadomości;-)

KILOLEK OGROMNE GRATULACJE:-) Super:tak:
dziunka jak dobrze, ze z bratem wszystko ok :)
rewelacyjne wyniki -czego chcieć więcej:-)
Cleo fajnie, ze sie wszystko wyjasniło:tak:
Lotka na pewno dołączysz do grona ciężarówek;-)
Mam nadzieje, że ja kiedyś też:tak::tak:

Kurcze, ja dalej chora:wściekła/y: mąz sie zaraził :/
Mam nadzieje, ze Kube to ominie bo w poniedzialek zabieg a musi być zdrowy.

kurcze, jaki u nas dziś ruch, chyba wszyscy się pojawili, jak nigdy :D

polaa zdrówka

edit: ja też podziębiona ale leczę się Vikiem - smaruję się jak dziecko - klatka, plecki i stópki :D i nawet pomaga

dzisiaj na prawde cudny dzien niesamowicie pozytywnych wiadomosci !!

Pije winko za zdrowie naszych zaciążonych, tych nowych, tych na finiszu i tych przyszłych.......... :D

Normalnie mega pozytywny dzien. U nas tez.........z D. sie naprostowała sytuacja i zas jest miło... młody jadł znów nowe owoce i sie przekonał do banana i malin co wczesniej pojawiało odruch wymiotny.......Poza tym przed chwila zrywalismy boki bo Marcel jęczał przez sen i sie szamotał. Mówił "daj buziaka, daj buziaka" :DDDDDDDDDDD No to dałam :D i spi grzecznie ehehheheeh ;ppp

Ostatnia edycja:
To jakis dzień na wczene wstawanie bo paweł wstał o 6 rano i chce Gooll no i tata przez godzine z nim grał :) Teraz ogląda Barney i cicho na pół godziny. To jest jedyna bajka którą tak uwielbia.

Mój mąż jedzie dzisiaj do pracy do 15 a ja nie wiem co z nami począć, coś bym chciała porobić z małym, ale nie mam pomysłu :((((

Jak tam się czują nasze ciężarne????

hej hej a ja wszystkich przebije. Z D. nie śpimy od 3.40. Marcel obudził nas na mleko a potem rodzicie sie zajęli sobą. Potem młody wstał o 6 no i tyle :D Teraz nieustannie gotuje & gra na garach ;p

reklama
Cześć kochane:-)
Widzę, że opócz super wieści od Kilolka, były i inne fantastyczne wiadomości!!
Cleo, gratuluję, że w pracy się wyjaśniło i gratuluję mieszkanka:-)
Dziunka, super, że kuracja brata się powiodła!!!
Mama, cieszę sie, że i z Twoim mężulem się powyjaśniało - rozumiem, że pomógł list??;-)
Etna, moja też uwielbia Barneya - "rozwala" mnie, jak śpiewa z nimi piosenkę "Kocham Cię" - oczywiście po swojemu, choć linię melodyczną trzyma..:-)
Oczywiście, trzymam kciuki za resztę staraczek - Gosiulek, Lotka, Polaa, Etna..sorki, jeśli kogoś pominęłam;-)
My jedziemy dzisiaj do Brzegu, do dziadków S..a jeszcze przy okazji, wstępując po teściową, którą bierzemy ze sobą, na szybciutką kawkę u teściowej, bo ma dzisiaj urodziny..
Wczoraj byliśmy u moich rodziców na działce, korzystając ze słoneczka, Marysia się wyhasała, my odpoczęliśmy..
Acha i ostatnio oznaczyłam na kalendarzu tygodnie, licząc od końca (ja zaznaczyłam od terminu wskazywanego przez ostatnią @) - i wyszło mi, że już mam 32tc, czyli już 8 miesiąc
shocked.gif
..wow, już prawie meta:-)
Miłej niedzieli!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry