reklama

Listopad 2009

reklama
No właśnie zbytnio jeszcze nie wiem na jaki rejon stawiać - Pomorze , Wielkopolska czy tak mniej więcej po środku między... A do Wwki wywiała mnie robota, rodzice spakowali mnie i wywieźli pociągiem, jeszcze zostali aż zacznę pierwszy dzień w pracy i wrócili do siebie :-D ( śmieję się, że specjalnie to zrobili, bo mieli mnie dość ), a na serio siedziałam na bezrobociu, UP nie miał mi co zaoferować, a po znajomości udało się tu zaczepić i tak tkwię do dziś. Kokosów nie mam, mieszkanie na kredyt, przydałoby się większe, ceny gdzie indziej są bardziej zachęcające, a następna sprawa, że coraz bardziej odczuwamy brak wsparcia przy dzieciach; jak się zaczną moje łazić do szkoły to będzie problem z odwózką, odbiorem itp.

Ana gdzie Ty chcesz mi tu uciec co :-D

kurde mam problem z buzią.nie wiem co mi się dzieje ale przypuszczam że wychodzi mi opalanie latem teraz.geba sucha,dwa wielkie place.smaruję już 2 kremem i nic nie pomaga.buzia czerwona rano no okropne jakby mi kto tarką tarł :( smaruje tłustym myslałm że pomoże,nawilżającym nic nie dało...i tym też nic...wygladam jak jakaś żulica z taką gębą czerwoną :-/ jak zaczna grzać kaloryfery to juz se tylko worek na głowe chyba wsadze...RATUNKU

Hej :)

Kilolku sliczna sukieneczka:tak: podoba mi się;-)
i na wesele pasuje ;) tylko ja bym dokupila jakiś zakiecik a nie szal, ale to moje zdanie:-)
anawawka zdrowiejcie:tak: a nie, ze ucho Ci zatkało :)
maxwell dobrze, ze po wizycie ok:tak:

A mnie dzisiaj znowu dorwal z rana bol barku kur...:wściekła/y::wściekła/y:
tak klne, ze brak slow jak chwyci:/ ale na szczecie minelo, mam nadzieje, ze nie na chwile tylko na dlużej :) Polozylam mlodego spać, kolo 15 wybieram sie z Nim do kolezanki:tak: a juz zaczelam pisać smsa, ze umieram z bolu ale odpuscilo.

.
ja już u mamy, czekam aż paweł się obudzi. Pójdziemy do taty do pracy coś zjeść. Potem nawiedzimy e-ciotke martolinke, dała nam bojowe zadanie dostarczenia napoleonek i sernika. Trzymajcie za nas kciuki żebyśmy z Pawłem podołali temu zadaniu. Mówią że zachcianki ciężarnej to rzecz święta. Dziunka ja myślę że ten czopek tak na Asię zadziałał, paweł też tak reaguje na czopek, może nie tak mocno ale podobnie. No i na 17.30 mamy basen. Anawawka czekamy tu na Was Wracajcie!

hej hej ja tez juz sie witam. U nas grzeje jak cholerka. spacer z zakupami zaliczony. Wegiel jak leży tak leży :D Młody własnie odleciał w 2 minuty a ja ide gotować. AHA i jeszcze mnie zaskoczył stwierdzeniem "Łęgiel, duzio łęgla. Nie da sie ............iść do Muchy [nasz pies]. Tata kupił łęgiel. Ja patrze a tu faktycznie z każdej strony zasypane ze nie dojdziesz do bramki na ogród....... spostrzegawczy diabełek ;p

Kilolku, sukienka jest ok, a ja na twoim miejscu bym się nie przejmowała i założyła nawet drugi raz tę samą w której byłaś na poprzednim weselu.
Ja nie znoszę zakupów i szczerze mówić noszę sukienki dopóki nie zaczynają się sypać, staram się tylko jakoś inaczej uczesać, czy coś innego założyć na wierzch.
Teraz też idę już chyba 4 raz w tej samej sukience na wesele, w dodatku ma taki krój że nawet w 5-tym miesiacu ciaży w nieju byłam :D

A co do moich włosów - nie byłam na poprawce w Wawie, tylko w Lublinie u mojej super-fryzjerki. Która jak mnie zobaczyła to tylko głową pokiwała i powiedziała, że jak chcę to poprawiać rozjaśniaczem to nie u niej, bo ona do tego ręki nie przyłoży. I zrobiła mi całość farbą - pomieszała jakieś 3 kolory i wyszło super.
Chciałam wgrać zdjecie, ale mi się nie udaje :/

hej
u mnie od rana znowu deszczowo :(
kilolek sukienka super ,na wesele może być ale dodatki to ja bym do niej wzieła raczej czarne albo jakieś ciemne ,może być szal ,może jakieś bolerko ,na pewno będzie dobrze :)
anawawka zdrówka , świetnie cię rozumiem że brakuje ci coraz bardziej pomocy dziadków , ja jestem w trakcie rozmów z mamą w sprawie jej przyjazdu do mnie ,bo pomoc by się przydała jak nic jak się mała urodzi , chociaż przez ten pierwszy miesiąc
maxwell to dobrze że nic się nowego nie pojawiło :)

właśnie gotuje ogórkową i myślę nad drugim danie i strasznie ciężko mi to myślenie idzie :) ,no ale w końcu coś wymyśle ;) hehe

reklama
Łaaaaaaaaaaaa oszaleje !! Taki gorąc a młody spi. Po co On spi ;(( Ja chce na dwór. Zaraz stuknie mu 3 godz drzemki a najlepsza pogoda ucieka.........Dlaczego musi spac w południe, w najlepsza pogode. Jessssu nic mi sie nie chce w chałupie robic. Najchetniej poszłabym gdzies połazic np do lasu...... na stawy ;];] A zanim wstanie, zanim zje ;/// To bedzie dobrze po 16 ..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry