E
etna36
Gość
Witam :-)
Agrafka trzymam kciuki, oszczędzaj się, sniagnij moze posilki do pomocy ;-) nad Alą
dziunka 20 minut to mały pikuś, musiałyśmy nadrobic zaleglości. masz rację trzeba sie spotkać, tylko niech te twoje dziewczyny szybko zdrowieją &&&&&
Ja uciekam spać, mam dosyć po całym tygodniu. Chłopaki uspane o 20:05 wiec i tak sama siedzę, no i odwiedziłam dzisiaj jeszcze babcie w szpitalu, dobranoc dziewczyny
Agrafka trzymam kciuki, oszczędzaj się, sniagnij moze posilki do pomocy ;-) nad Alą
dziunka 20 minut to mały pikuś, musiałyśmy nadrobic zaleglości. masz rację trzeba sie spotkać, tylko niech te twoje dziewczyny szybko zdrowieją &&&&&
Ja uciekam spać, mam dosyć po całym tygodniu. Chłopaki uspane o 20:05 wiec i tak sama siedzę, no i odwiedziłam dzisiaj jeszcze babcie w szpitalu, dobranoc dziewczyny
chłopaki byli ze mna bo musieli się obciąć
a ja mam czekolade z czerwienią na głowie:-)
) w zesżłym roku i Michaś miał iść, miał naszykowany super kostiumik no ale niestety byliśmy wtedy w szpitalu. W tym roku przymiarka kostiumów wypadła kiepsko, bo wszystko co mamy za male. Nie pomyślałam wczesniej i nie poszukałam jakiś używanych na allegro czy ebayu a teraz to ieruńsko drogie. WIęcsama się wziełam za produkcję i nafet fajnie, bo będą mieli takie same kostiumiki duszków, nieco większe żeby na kurtki weszły. Jeden już mam gotowy. Oby tylko byli zdrowi tym razem.