reklama

Listopad 2009

lece pod kołderke.D śpi na czas robienia salatki z Igim.hihi niech śpi może do rana wytrzyma a ja pospię.Igi sie już 2 razy udził na "puku"-tak mówi na picie:-D

reklama
To ja witam z rana :)

Podłoga schnie ufffff

Umyć u nas podłogę to nie lada wyczyn, w tym jednym pokoju cuda sie mieszczą i to wszystko podnieśc. Dałam radę :rofl2:.

leniuchowalismy wszyscy w łóżku do 9, a teraz mąż pojechał na zakupy i na chwilę do pracy.
Jutro robie obiadek rocznicowy dla rodziców, a potem mąż jedzie w trase

Cleo, Kilolek wyspane?????

Pola dawaj zdjecia fryzurki bo brzmi intrygująco

Pola dawaj fotę:tak:

My czekamy na dziadków, A nie ma, bo w pracy jeszcze, chatka wylizana, wczoraj robiłam trzy ciasta naraz (!) => szarlotkę po królewsku z przepisu Maxwell, z mojego przepisu herbatnikowe z masą krówkową, budyniową i śmietanową (ciekawa jestem jak smakuje, bo nie dostałam zwykłej masy krówkowej tylko taką o smaku czekoladowym...), sernik na zimno. Potem upiekłam jeszcze ciacho z truskawkami.
Jak dziadkowie pojadą biorę się za obiad i sałatkę gyros, a A ma kupić bigos bo już nie zdążyliśmy zrobić:rofl2:

Asia mnie zaskakuje od rana, bo rysuje małe, precyzyjne szlaczki,pętelki, minę ma wielce skupioną, bardzo się stara:tak: do tej pory po prostu rysowała mazgaje, a teraz już zaczyna coś tworzyć;-)

No ale jeśli mowa już o sKUPIEniu to narobiła w gacie:angry: i nawet nie raczyła o tym poinformować:angry: fuuuuj, mycie to było straszne dla mnie przeżycie, już się odzwyczaiłam;-)

Witajcie,
my juz po basenie , obiadku, młody śpi a M udaje , że czyta;-)
Dziunka a co za fieste macie? tak bez nas? nieładnie:-D
Etna obiadek z okazji Waszej rocznicy robisz?
Kilolek my nie obchodzimy halloween . Musiałabys zobaczyc tych wszystkich emerytów co tu mieszkają . Połowa w wiadomo jakich beretach;-)jakoś mnie to swieto nie rusza , ale pewnie jak Antek pojdzie do przedszkola to juz bedzie sie coś dziac

Cleo koniecznie zrob zdjecie tortu!!!
Polaaa chcemy fotke:-D

Witam ja wróciłam z pracy, mój małżonek jest na chorobowym mam nadzieje, że Jaśko się uchroni przed chorobą, bo spędza z tatą pół dnia. Obiad mam od wczoraj, ale musze pomyśleć o jutrzejszym dniu a nie mam pomysłu na nic. Jak macie coś szybkiego i łatwego to podsuńcie mi pomysła.

MARTOLINKA nigdy nie jadłam smażonych śledzi jak się je przygotowuje.

AGRAFKA trzymam kciuki, skoro miałaś usg to nie stresuj się i czekaj na następną wizytę. Duphaston silniejszy od luteiny i z tego co mówiła mi moja lekarka lepiej się przyswaja.

To ja witam z rana :)

Podłoga schnie ufffff

Umyć u nas podłogę to nie lada wyczyn, w tym jednym pokoju cuda sie mieszczą i to wszystko podnieśc. Dałam radę :rofl2:.

leniuchowalismy wszyscy w łóżku do 9, a teraz mąż pojechał na zakupy i na chwilę do pracy.
Jutro robie obiadek rocznicowy dla rodziców, a potem mąż jedzie w trase

Cleo, Kilolek wyspane?????

Pola dawaj zdjecia fryzurki bo brzmi intrygująco
owszem

Dla mnie nie ma takiego święta.Jest Święto Wszystkich świętych i zmarłych.To jest nasza polska tradycja,nasze polskie święto.
no właśnie Wszystkich Świętych to Święto, w dodatku kościelne a halloween to zabawa ja bym tego nie porównywała. A jeśli chodzi o to co polskie a co nie ubieranie choinki nie jest polskim zwyczajem a jednak chyba każdy ubiera zamiast wieszać podłaźniki pod sufitem, nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry