dziunka24
Mama J&J
A właśnie...z cyklu "Co mi się dzisiaj śniło"
Otóż śniło mi się że nagle okazało się że jestem w ciązy, i to dość wysokiej, dziecko przecudnie kopało. Nagle uzmysłowiłam sobie że nie miałam ani razu usg
a coś mi mówiło że z dzieckiem nie wszystko w porządku. Poleciałam do lekarza. A tam...najpierw jedna kolejka-rejestratorka dawała naklejkę z numerem. Kolejna kolejka - rejestratorka wszystkich zapisywała, wydawała karty itp. Zanim dotrwałam do końca wszelkich kolejek nagle okazało się że lekarze skonczyli przyjmowanie pacjentów, od rana na nowo czekanie.
Potem nagle znalazłam się z Martolinką na kanapie, pokazywałyśmy sobie brzuchy, ja miałam większy, a Marta się kłóciła że nie, że to ona ma większy
była zazdrosna, że ja ledwo dowiedziałam się o ciąży a już mam wielki brzuch, a ona musiała na to czekać o wiele dłużej
oj uśmiałam się rano
Marta, Etna zaraz do Was poodpisuję i pooddzwaniam
Otóż śniło mi się że nagle okazało się że jestem w ciązy, i to dość wysokiej, dziecko przecudnie kopało. Nagle uzmysłowiłam sobie że nie miałam ani razu usg
a coś mi mówiło że z dzieckiem nie wszystko w porządku. Poleciałam do lekarza. A tam...najpierw jedna kolejka-rejestratorka dawała naklejkę z numerem. Kolejna kolejka - rejestratorka wszystkich zapisywała, wydawała karty itp. Zanim dotrwałam do końca wszelkich kolejek nagle okazało się że lekarze skonczyli przyjmowanie pacjentów, od rana na nowo czekanie.Potem nagle znalazłam się z Martolinką na kanapie, pokazywałyśmy sobie brzuchy, ja miałam większy, a Marta się kłóciła że nie, że to ona ma większy
była zazdrosna, że ja ledwo dowiedziałam się o ciąży a już mam wielki brzuch, a ona musiała na to czekać o wiele dłużej
oj uśmiałam się rano

Marta, Etna zaraz do Was poodpisuję i pooddzwaniam

ja wycieniowałam włosy i połozyłam farbe