• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Hej laseczki:-)
Ja tak na momencik..Wczoraj, jak wróciliśmy od moich rodziców, to od razu do kibelka (biegunka)
embarrassed.gif
..cała noc nie przespana, nie umiałam sobie znaleźć miejsca..non stop w kibelku plus wymioty niestety (pierwszy raz w tej ciąży)..dzwoniłam rano do ginki i opisałam, co się dzieje..ona stwierdziła, że to wirus żołądkowo-jelitowy i kazała mi kupić nifuroksazyd (jest bez recepty) i wziąć 4 razy dziennie po jednej tabletce..na szczęście pomogły już dwie..
wink2.gif
Ale słabiutka jestem, że szok..do tego stawiał mi się brzuch i już myślałam, że chyba się faktycznie rozpakuję. Na szczęście się wyciszyło, bo sił bym nie miała na poród..teraz "jadę" na sucharkach i gorzkiej herbacie..Troszkę odżyłam, ale to była masakra..

a ja znowu w tyle z forum....
może teraz już będę mieć czas jak nie jeżdzę do roboty cały tydzień.ostatnio byłam u jednej Pani ( przesympatyczna bardzo) że nawet nie wiedziała za bardzo o co mnie poprosić o posprzątanie w domu.sama musiałam się pytać czy zrobić to czy tamto a ona w szoku i jaka zadowolona :-D:szok:także każdy piątek sobie zamówiła i blisko od domu 10 min piechotką :-D nawet mi książkę pożyczyła i zaczełam czytać jak Igi śpi.kryminałów nie lubię ale ta mnie wciągneła.

pomalowałam włosy..miał być czekoaldowy brąz...wyszedł czarny :-/ puder brązujący ratuje mi wygląd trochę ale tylko trochę

aaa przypomniało mi się...wczoraj bylismy z IGim na przedstawieniu w Domu Kultury....wszystkie dzieci siedziały jedyny Igi był ciekawski wszystkiego,chyba za mały trochę na siedzenie i gapienie się w babę co wrzeszczy do mikrofonu ,a tak w ogóle to przedstawienie lipne jak dla mnie,bo dzieciaki w połowie się zaczęły nudzić :-/ sama byłam znudzona i tylko kasę zmarnowałam :-/

reklama
Cleo wiesz w Twojej pracy często jest tak , ze "jedna pani drugiej pani " poleci . Jak ta będzie zadowolona to posypią się zlecenia:tak:powodzenia!!!

ja juz na szczescie odrostów się pozbyłam;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry