Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pamiętam, że jak byłam w ciąży z Kubusiem to na 1 wizycie założyła mi kartę ciąży, wzięła mocz do badania, pobrała krew, słuchaliśmy serduszka Młodego, i ogólnie wywiad przeprowadziła
Teraz pewnie będzie podobnie
Ja mialam zawieźć Olinka na pol godziny do tesciów o 11 bo do fryzjera szlam a jescze u nich siedzi, tzn spi. Tesciowa powiedziala zebym jechala do domu wiec pojechalam, po 15 Olis zasnął u nich. Ja ulepiłam pierogi i az mi głupio ze Oli tam jest. Ani sie polozę ani nic bo jakos dziwnie, mam wrazenie ze jak juz go puscilam do tesciow musze ciągle cos robic a nie się lenic
hehe a ja lubie pierogi bardzo..wczoraj kupiła w sklepie całe 1 kg w paczce ładne wyglądają jak takie domowe...ochyyyda...a w domu czytam na opakowaniu ze 12,5% mięsa reszta to kasza i jakies *****..ble...D nie wiedząc złapał jenego zjadł ,pytam się i jak a on że dobre tylko jakieś dziwneno dziwne bo mięsa nie czuć.mogłam wczesniej przecztac skład
a robić nie umiem :-/ Ula a napiszesz jak robisz?? i z czym??
dziunka jak Ty mówisz na tą biedną Aśkę ojojojoj (dała się ubrać?)
Ja po pracy, mały ma na mnie focha i siedzi u babci :-(, a babci w to graj i wyciagneli klocki, ona chyba jest nie do zdrarcia od 10 z nim siedzi
Zachwile bedzie ryczal