reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Boże:-:)-:)-(

ja się czasami zastanawiam i teraz Wy może wiecie jak to jest.mam czasami myśli typu że zginę albo co gorsza oboje z D i co w tedy z Igim???

za nic w świecie bym nie chciała do teściów !!!gdzie pijak dziadek.czy w PL można takie sprawy załatwić za życia komu się w takiej sytuacji powierza opiekę???
Etna
Wszystkiego Najlepszego dla Pawełka :-)
immagini-winnie-the-pooh-201.gif

czekałam na śnieg i nie ma oszukańcy i tyle w tej pogodzie robią
:-D

reklama
Cleo Wiem, że ja np. nie mogę mieć wpływu na to żeby moje córki były razem. Asia na pewno zostanie z A, a Julka z moimi dziadkami/moją mamą, bo przypuszczam, że jej tata nie będzie za bardzo chętny. I to mnie dobija że A nie będzie miał prawa do jej wychowania dopóki jej nie zaadoptuje, a nie zaadoptuje dopóki L się nie zrzeknie, a L się nie zrzeknie. Nie śmiałabym o to prosić.
W sumie może się mylę, ale nie wiem gdzie się udać by dowiedzieć się jak to naprawdę jest.

Samo życie....Kurcze dziewczyny przestańcie bo mnie od razu rozwala...Miejmy nadzieję że każda z nas dożyje starości:tak:Wy to jeszcze młode jesteście a ja? Bliżej mi na tamten świat.Dlatego chcę żeby Kacper miał rodzeństwo,no ale jakoś nie wychodzi..:-(

Samo życie....Kurcze dziewczyny przestańcie bo mnie od razu rozwala...Miejmy nadzieję że każda z nas dożyje starości:tak:Wy to jeszcze młode jesteście a ja? Bliżej mi na tamten świat.Dlatego chcę żeby Kacper miał rodzeństwo,no ale jakoś nie wychodzi..:-(

Młoda to tu np jest Dziunka hehe

uda się uda z dzidziusiem powiedziałabym" głowa do góry" ale lepiej zabrzmi "nogi do góry";-)

Hej mamuśki..ja szybciutko się zgłaszam, że jestem już w domciu, a byłam u rodziców z Marysią przez cały dzień..mama wymęczyła mnie spacerkiem, że szok..zobaczymy, czy to pomoże..jeszcze później pomolestuję mojego
p.gif
, ale szczerze powiem, że jestem słabiuteńka
shocked.gif
yes2.gif
..nadrobię Was jutro, bo dzisiaj wysiadam
p.gif

Buziaki i spokojnej nocki

Hej Kochane ;)

Nie mam nawet jak Was nadrobić, pisze tylko, że zyje:-D
od dzisiaj jestem u rodziców:tak: wracam za równe dwa tygodnie :)

ANIA ogromne Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Etna musimy się wykurować do soboty;-)u nas nie ma poprawy ale gorzej też nie jest.Zobaczymy co bedzie jutro
Dziunka to super wieści :tak:
Polaa dobrze , że napisałaś:tak:
Maxweel a myślałam , że już się rozpakowałaś.

Ja jeszcze staro się nie czuję . A może powinnam ? za 2 dni koncze 24 lata:-D

reklama
Do góry