• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ja ważyłam 1,900 kg :-D to się matka nie namęczyła ...zresztą z opowieści kiedyś jak pamiętam mówiła że urodziła mnie w "5 minut"..

ok lecimy na spacerek..potem Was poczytam dokładniej :-)

reklama
Mama to faktycznie ktoś nad Tobą czuwał skoro w 29 tc się urodziłaś i teraz jesteś taka dorodna;-)
Ana to obie siedzimy dzis w domku. Antonio ma w zlewie wode i bawi się statkami:tak:
ciekawe jak Ania SM ?

No niestety Gosiulek róznie to bywa :-(
U mnie to było szczescie, raczej. Wiadomo ze wtedy sprzet był gorszy. O ile w ogóle to był [28 lat temu]. Operacji żadnych nie miałam od razu ale wychodziło na to ze mnie czekają. Ważyłam jakies 1300g. Monitorowali mnie w inkubatorze 1,5 m-ca. Lekarz powiedział tylko: Chciała żyć i żyje. No ale wiekszych szans mi nie dawali na normalność. Wg nich miałam nie mowic nie chodzic i wgole byc wiadomo jaka........
tylko i wyłącznie determinacja mojej mamy. rehabilitacje w domu po 10 godzin dziennie do 2 roku zycia, wynajdywanie lekarzy i wyszłam z tego bez szwanku. Omineła mnie operacja głowy [sciaganie nie wchłonietego płynu], serca [ serduszko nie było zalane do konca czyli była w nim dziura jakas + arytmia]. Omineło mnie tez wzmożone napiecie miesniowe w konczynach - czyli moge sie poruszac ;] To nic ze uczyłam sie chodzic dobrze po 1,5 roku ale za to jak nawijałam :D nie mogli sie nadziwic. Dziwne ze samo wszystko przeszło. Do dzisiaj w rodzinie mówia na mnie dziecko szczescia :tak:;-)

martolinka dorodna trafnie ujęłaś :D:D:D

Mama aż mnie ciarki przeszły jak czytałam Twojego posta. Masz za co dziękować mamie...Tak,różnie to bywa.Widocznie miałaś żyć,chciałaś żyć i zyjesz. Masz coś do zrobienia na tym świecie...

Cleo Ty ważyłaś 1900?

A ja dziś w nocy obudziłam się z bólem brzucha. Z lewej strony na dole mnie bolał. Promieniowało na udo. Nie mogłam przez ten ból zasnąć...Słabo mi się robiło...Jakoś przeszło i zasnęłam.A teraz od nowa. Dodam też że obudziłam sie z potwornym bólem głowy...Co to za ciul. @ się kończy a właściwie jest po więc nie wiem ocb.Najbardziej czuję w jednym miejscu,reszta to promieniowanie.

My też siedzimy w domu choć ja zaliczyłam lidla i odebrałam firanki do jednego pokoju.

Ostatnia edycja:
Mama, Ty faktycznie dziecko szczęścia!!!Wow..
AniaSm - widzę, na FB siedzi..więc pewnie nas odwiedzi potem;-)

Marycha właśnie zasnęła - "utłukłam " ją kołysankami, śpiewałam chyba z 40 minut - i widocznie stwierdziła, że ma dość i woli spać:-D

hej dziewczynki, przepraszam, nie mam czasu nadrobić.
Widziałam tylko, ze dyskusja o wieku - hmm.. ja mam 31 już skończone niestety... Ale póki co nie mam z tym jeszcze problemu.

Wczoraj znowu poszłam spac z Alą, M na razie nic nie mówi, ze widze, ze zaczyna w nim frustracja narasdtać na obecny stan rzeczy :/. Tzn. na brak seksu i brak generalnie kontaktu ze mną.
Ja też trochę zdołowana jestem swoim złym samopoczuciem, ale czekam aż się to skończy.
Wczoraj tak sobie pomyślałam, ze przez to, ze albo jestem w pracy, albo z Alą i dodatkowo przez cały ten czas mnie mdli, chce się spać a Ala cześto jęczy i się złości to czuję jakby mnie nie było. To znaczy nie mam dla siebie ani chcwileczki, a nawet jak mam to nie korzystam z niej bo źle się czuję. No ale nic - WYTRZYMAMY, na święta będe już na pewno pełna wigoru :)

No a teraz zabieram się za jedzenie obiadu, wczoraj na raty zajęło mi to 2 godziny :/.
Do tego prowdze dziś szkolenia przez telefon. uff...

Buźki dla was.

EDIT:

A Dziunka, Ala też ma kolegę w żłobku, cypriana tylko że ona go traktuje jak parobka :). "Nie juszaj", "nie wolno" :) A ona zapatrzony w nią jak w obrazek :))))

dziunka hahahaha no 84 :-D
teraz sie kapłam ze napisałam 28 lat temu........postarzałam sie, ale to pewnie dlatego ze juz po urodzinach a za niedługo nowy rok, tak tak 28 mojego zycia....... Troszke wybiegłam w przyszłość. tylko nie wiem gdzie mi sie tak spieszy :eek::-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry