reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
Nawiedziłam dziś ginekologa ;-) widziałam piekny wyraźny 2,5-milimetrowy.... pęcherzyk ;-) hahaha
tzn ciąża jest potwierdzona, a za 2 tyg 16 sty mam isc i bedziemy szukac serduszka ;-)
milego wieczoru! :-)

lotka super :):)

Kilolku czy ja dobrze przeczytałam na nocnikowych akrobacjach ze Wasza córa bedzie miała na imię Zuzia?? Szczesciara, dwóch starszych braci - rycerzyków którzy beda ją bronic :-D:tak:

Bardzo jestem ciekawa co w brzuszkach kryje sie u Poli i Agrafki :) U Lotki tez no ale tu jeszcze jest b. wczesnie :)

Gosiulek - u mnie się wcześniej zaczęło niż serducho Goni, więc.... wydaje mi się, że po prostu świadomość, że to są moje jedyne dzieci, więcej nie będzie plus świadomość tego ile jest chorób i co może się raptem stać dziecku po prostu mnie przygniata...
Mam 125 l opakowania na zabawki z leroya;-) , dużo się mieści, są kolorowe, ale pokrywki mają odstające i nie można jednego na drugi postawić, poza tym "fajnie się na nich skacze":no:, a nie są do tego przygotowane...
Lotka - gratki! czekamy na serduszko

Lotka super!

Mama dobrze przeczytałaś. Decyzja zapadła, będzie Zuzia. Za wiele nie miałam do gadania w tej sprawie ale że nie mialam też jakiś mocno sprecyzowanych preferencji to Kuba z Michasiem zdecydowali, tata ich poparł i zostalo :-)

Lotka, gratulacje i trzymam kciuki :)
Kilolku, bardzo ładne imie i nie masz już problemu z wyborem :)

No, Ala się kąpie, ciekawe o której pójdzie dziś spać...
Mi brzuch wywaliło strasznie, jakiś taki wzdęty mam, nie mogę się przyzwyczaić...

Nawiedziliśmy dziś na chwilę dziunkę -z kolędą ;-)
Jutro na 7.30 jadę do laboratorium na test obciążenia glukozą. Bleee
Zamówiliśmy sobie pizzę . Mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y:

Gosiulek- szczerze ja na luzie podchodzę w myśl zasady jak komuś pisane to i cegłówka w drewnianym kościele spadnie na głowę

LOTKA GRATULUJĘ:tak:

reklama
Nawiedziliśmy dziś na chwilę dziunkę -z kolędą ;-)
Jutro na 7.30 jadę do laboratorium na test obciążenia glukozą. Bleee
Zamówiliśmy sobie pizzę . Mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y:

Gosiulek- szczerze ja na luzie podchodzę w myśl zasady jak komuś pisane to i cegłówka w drewnianym kościele spadnie na głowę

LOTKA GRATULUJĘ:tak:
oj tam oj tam.... wyrzuty? lepsze czasami zamowic niz miec zawsze w lodowce skladniki i leciec zagniatac ciasto jak tylko sie zachce pizzy ;-) hahaha

Do góry