gosiulek73
mama K&K&A
Agrafka depresji to pewnie nie ale obnizony nastrój na pewno.Pogoda nie nastraja,słońca nie ma.A psycholog przydałby mi się.Niestety nie lubię ich...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzień dobry
a więc ja po 1 dniu pracy;-)3 h czytania przepisów itp aż łepetyna pękała ale taki wymóg;-)i 2 na sklepie szybko zleciało.dzis 2 dzień szkolenia pewnie z kasy itp.
dostałam umowę i wszystkie papiery od razu.ludzie pracujacy sami prawie młodzi,chyba nawet młodsi ode mnie hehe jak to na sklepie wygłupiali się śmiali oczywiście po zamknięciu.ogólnie wrażenie pozytywne zaskoczona jestem.a z ciężka pracą sie liczę bo to sklep.
ok śmigam bo Igi chce bajkę
Lotka gratulacje:-) serduszko już niedługo zobaczysz :-)

Najbardziej rozczula mnie widok Ali jak śpi, mogłabym tak na nię patrzeć godzinami.

sprzatam z Igim mieszkanie ,tak na mnie chyba zadziałało pójscie do pracy..pójscie do ludzi.3 lata siedzenia na mózg jednak działa niekorzystnie
inne jest zmeczenie w pracy a inne z dzieckiem 24 h/dobę...tak mi się wydaje
lubię tą babke z rozmów w toku też Dorota się nazywa i z nią bym sobie pogadała;-)
;-)
no to wiem wiemhahahahhaha Cleo niebardzoTo martolinki córcia będzie miała na imię Alicja
;-)
![]()
zle zrozumiałam posta Agrafki która napisała że bedzie druga Alicja
i troche się zdziwiłam...