reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

U nas tez wieje jak nie wiem co i co po chwile pada deszcz:wściekła/y:
Siedzimy juz 3 dzien z rzedu jak kołki w domu:-(
Kuba wlasnie zasnał, mąż jeszcze śpi wiec cieszę sie spokojem hehe:-D
Starszy sobie nagrabil i chyba bo sie wstać:-D

Wczoraj Kuba jadł loda i chcial jeszcze jednego i mu obiecalam, ze dzisiaj dostanie jak zje obiad:tak: i odkad rano sie obudzil prowadzil mnie do kuchni, wyciaga ziemniaki, garnek i chce "gotowac" a ja mu mowie, ze za wczesnie, najpierw sniadanko, pomarudzil ale zjadł:tak: i znow chce gotowac, ja nie wiem o co chodzi bo kompletnie zapomnialam o tym, ze mu loda obiecałam po obiadku:zawstydzona/y: w koncu o 11 poszlismy robic spaghetti bo myslalam juz, ze moze taki glodny:-D jak zrobilismy tak Kuba zasiada za stolem czeka, je strasznie szybko:szok: w koncu zjadl wszystko i leci pod lodowke i na caly dom wola: " LUJA LUJA" (tak mowi na loda:zawstydzona/y:) a ja wreszcie zajarzylam o co chodzi:-D

agrafka no to Alutka juz pieknie mowi, zazdroszcze:tak: fajny tekst do taty:-D

reklama
Moj Olinek wstał dzis po 8 i juz po 10 ziewał ale gdzie tam było do spania. Po 12 posadzilam przed bajką ale zsikał sie w galoty i biegał dalej ze szczotką. Kompletnie nie widac bylo ze chce spac ale taka ciemnota na dworze ze polzylismy sie do sypialni, poczytalam bajeczkę chwilkę i zasnął w sekundę, uffff pojdzie wieczorem wczesniej spac :) a ja leze sobie pod kocykiem i oglądam tv RAJUUUUUUUUUUALE MI DOBRZE!!!!!!!!!!

Kuba mnie dzisiaj doprowadza do szału :szok: ,normalnie go do kąta postawiłam a on się śmiał :wściekła/y: no i co ja mam z nim zrobić , udało mi się go położyć więc mam nadzieje że jak wstanie to będzie lepszy tym bardziej że idziemy w odwiedziny do szpitala poznać nowe maleństwo :tak:
pola hahah obiecałaś to daj :-D ,mój też lubi lody ale daję mu bardzo rzadko , za to tatuś nauczył go jeść bitą śmietanę w sprayu i jak tylko usłyszy że ktoś jej używa to leci z otwartą buzią , ostatnio u teściowej otworzył lodówkę ,wyjął śmietanę i kazał sobie psikać :tak::-D

no to Marcel smak loda poznał w wakacje. Kilka razy polizał. No i tak moze z dwa lody troszke posmakował i to wszystko :zawstydzona/y:
Za to ja pojadłam naleśników dukanowych i odpadłam. Leże i kwicze :-p Wszelkie siły mi odeszły a ogarnęło błogie lenistwo. Obiad mam dla wszystkich wiec poleze chwilke. A potem coś porobie ;-)

GOSIU zdrówka!
MAMA ja tez leże :-D

Ja mam te krzesełko ikea ale nie wiem czy z wadliwej seri, pasów nie uzywam, nawet nie wiem gdzie je mam, ale małego na krzesełku nie zostawiam samego, bardzo szybko się z niego wychodzi, raz poszlam na chwilę do kuchni, wracam a Oli siedział na blacie :no:

idę po chipsy :-D

Mój Oli lodów nie jadł jeszcze.

Mama jesteś typowo na Dukanie?

:tak: a przynajmniej sie staram. Na razie mi wychodzi ;-) Chociaz wczoraj waga stała bo owul. sie przyczepiła. Ale mam nadzieje ze jutro zalicze spadek. Kurcze, mam nadzieje ze przetrwam ta diete a ze i pozniej bede inaczej jesc. Moze jak zobacze rezultat to bede dbac o to, bo bedzie warto.

Gosiu zdrówka!

Pola Kubuś świetny :-D

Moja Asia lody uwielbia i wsuwa od daaawna. Teraz kupujemy rzadziej. Za to zwyczajem stało się kupowanie rurki z kremem - jeśli widzi budkę z rurkami to wrzeszczy z daleka:-D a pech chce że mieszkamy stanowczo za blisko+przychodnia na przeciwko budki:-D
Do tego codziennie po żłobku musi dostać bułkę w łapkę i soczek:tak:

reklama
Kuba tez bardzo lubi lody,nie daje mu codziennie ale wczoraj mial obiecane, wiec nie bede z dziecka glupka robić:-D na szczescie ostatni był, jutro bede musiala mowic dziecku, ze tata jeszcze nie dostał wypłaty i musi poczekać na kolejne:-D

gosiulek ZDROWIA!!!

Do góry