reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
chlopcy? bo wpadlam na szybko na kwiecien i tam ktoras pisala, ze chlopiec i dziewczynka (to bylo przed porodem) :-) czyzby mama miala niespodzianke ?

ciesze sie,ze nie zylam w tamtych czasach...

Ania ja też :tak:
Wiem, że nie masz, tylko tak ogólnie napisałam;-)
Jeszcze pracuję ale do kiedy to nie wiem.
Wiem tylko tyle że wychowawcze będzie mi przysługiwać dopiero po przepracowaniu lutego. Pracy nie znalazłam, mam jutro rano zanieść cv do sklepu z butami ale waham się. Wolałabym pracę w zawodzie żeby nie wypaść z rytmu. Ogólnie skomplikowana sprawa związana jeszcze z mieszkaniem;-) Stoimy przed podjęciem mega ważnych, życiowych decyzji i wcale nam do tego nie śpieszno, a czasu mało...

Gosia czyżbyś się do nas (na południe) przeprowadzała;-)

to pierwsza kwietniówka rozpakowana:tak:

oj wcześnie dobrze że medycyna tak gna do przodu 3 mam kciuki za bliźniaki :-)

Gosia czyżbyś się do nas (na południe) przeprowadzała;-)

Jak znajdziesz nam tam pracę i mieszkanie to jesteśmy już dzisiaj:-D
Raczej na północ bardziej wylądujemy, i to nawet bliziutko, ale będzie się to wiązać ze zmianą szkoły dla Julki i tym, że ja będę siedziała w domu z Asią na wychowawczym i raczej szans na pracę mieć nie będę. Albo zostaniemy w naszym mieście ale wtedy muszę iść do jakieś pracy. Aj trudne to wszystko. Gdyby nie dzieci już byśmy za granicą pracy szukali;-)

Marta wow:-) trzymam kciuki za maluszków!

Witajcie

Zjadłam kolację, podczytałam bb listopad i ide do lozka!
Oli spi od 19 padł po 2h na kulkach w dzien nie spał.
Tyle sie u nas dzieje ze nie mam czasu na BB ale dzis juz z ciekawosci weszlam zobaczyc czy sa wiesci od MAMY.

Trzymam kciuki za kwietniowe dzieciaczki, ktore się juz teraz urodziły. Ale to bardzo przykre ze tak wczesnie!
Ech...ja mam bliskie mi osoby ktore miały bliźniaki, ciąże prowadzoną u mega specjalisty w szpitalu wojskowym, ciąża trzymana do 42 tygodnia, ze 2 msc lezenia w szpitalu zeby wszystko było dobrze, porod CC i okazało sie ze chłopiec się przydusil i nie zył juz jakis czas. Jak o tym piszę i myslę łzy cisną mi sie bo gdyby chociaz w 40 tygodniu dziewczyna urodziła wszystko byłoby w porządku. Ech!!!!!

Mało optymistycznie zakonczyłam :(

BUZIAKI!

reklama
Etna dziękuję;-)

Martolinka ojej jak wcześnie..Szkoda że nie wytrzymała jeszcze trochę ale miejmy nadzieję że będzie wszstko dobrze.Dziewczynki są silniejsze od chłopców przez hormony (tak mi lekarz mówił).Ostatnio czytałam o dziewczynce urodzonej w 25 czy 27tyg. i bardzo szybko wyszła ze szpitala...

Dziunka współczuję takich wyborów.My przeprowadzaliśmy się z Krakowa do Radzynia (ponad 300km)Też nie był to łatwy wybór ale nie żałuję.

Do góry