martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kilolek hi hi mi też leci "jak żadna"
tyle już miałam tych ciąż;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no baKilolek hi hi mi też leci "jak żadna"tyle już miałam tych ciąż;-)
Też mam kogoś w rodzinie po in vitro i mają zamrożone zarodki, jeśli nie będą chcieli ich już wykorzystać czy dłużej mrozić zostaną przekazane nieodpłatnie innej parze.
I zeby nie było: nadal mówimy tu o 2-3 dniowych zarodkach więc bez SERCA, CZUCIA itd;-)
Ja umieram z bólu brzucha, jest inny niż przy normalnej @. Całą noc się męczyłam, mój A tak się przejął że umówił mnie do mojej ginkidziś zerwę się z pracy i skoczę po skierowanie na hormony i od razu do jakiegoś nefrologa żeby nerki sprawdzić, bo te też mi dają w kość.
Oj czuję się jak stara babcia![]()