Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, tatuażu do tej pory nie mam, zaczynałam popalać na drugim roku studiów, ale mi to nie smakowało i wg niektórych durnowato wyglądałam, chłopaka pierwszego podłapałam na 1 roku studiów, odważyłam się na stratę c.... na drugim roku studiów w Nowy Rok, a potem @ mi się spóźniał i myślałam, żem w ciąży. 
Dyskotek nie lubiłam, na jedną poszłam, bo zostaliśmy zaproszeni przez naszego wychowawcę, na drugą specjalnie się ubrałam jak dziecko i mnie nie wpuścili. 
( nie byłam jeszcze pełnoletnia ).

Poza tym wpadłam w listopadzie do rzeki i suszyłam spodnie 

"bo się nim zajmujecie a nie mną" było zawsze i "nudzi mi się" - tekst w szkole średniej.

Kilolku, to gdzie masz ten tatuaż i jaki? Mój widać bardzo (smok owinięty wokół lewego ramienia)..chodzi za mną jeszcze coś na górze łopatki, ale się zastanawiam ciężko..
To jak ja się powinnam czuć przy 23? Już nie zakonnica, może przeorysza??![]()
maxwell, kiedyś to się chyba nazywało "cnotka niewydymka"
nie chcę wiedzieć jak na to mówią dzisiejsze nastolatki - Jacku zapytaj Miriam ??![]()
Wow, a ja już w wieku 20 dziecko urodziłam, a Wy to jeszcze cnotki byłyście
;-) pierwszy raz w wieku 16 lat i to na plaży z Warszawiakiem
a potem dopiero w wieku 18 lat już z późniejszym ojcem Julki

:-d:-d:-d:-d:-dnie mogę bo ona się łzami zalewa że jeszcze ją ma.