Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak się gadało

Boże dziunka co za wstyd!!! jak Ty moglas ludziom póxniej w oczy spojrzeć? Z warszawiakiem??????Ale gorące tematyWow, a ja już w wieku 20 dziecko urodziłam, a Wy to jeszcze cnotki byłyście
;-) pierwszy raz w wieku 16 lat i to na plaży z Warszawiakiem
a potem dopiero w wieku 18 lat już z późniejszym ojcem Julki
Asia śpi, ciekawe jak długo, bo ktoś tu w bloku ostro hałasuje jakby piłował drzewo. Ale w bloku?
Cleo chodź na gg, sprawę mam ;-)

hihino ja z moim mężem więc w gruncie życzy bardzo porządna ze mnie dziewczynka (za porządna?) już mi tu kiedys koleżanki sugerowały (na chacie - pamietacie ile my wtedy czasu wolnego miałysmy???) że powinnam się puścić nieco dla porównania :-) choć w sumie mój gin też tak uważa :-) przy A. powiedział, że "babka powinna od czasu do czasu z siebie ladacznicę zrobić zeby się chlop lepiej trzymal"no coz, ja tez w takim razie cnotka niewydymka21. wolalam pozniej niz z byle kim
![]()
wiec moze coś w tym jest
aż zaczęlam A. wsylać z dzieciakami do lekarza póki nie wyszlo,z e jest sporo ode mnie młodszy - przeszło jak ręką odjoł