• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Cze
Jacek - u nas też przymroziło... ale nam nic nie zamarzło w mieszkaniu;-)
Dziunka - takie 30-elementowe puzzle.
Cleo - też byłam w szoku jak przeczytałam...

Ehh śliczne słonko świeci, a zimnica... Dziewczyny szaleją, a mnie się nic nie chce.. mój permanentny stan zimowy:-D:-D:-D wczoraj w tesco kupiliśmy jeszcze książeczki, hello kitty były i kubuś pychatek, poza tym promocja 2książki po 5 zł , więc następne do czytania mamy;-) rzeczy

Mam królową śniegu i kotka - to 2 za 5 zł, pozostałe za 3,99 bodajże... nie wiem jak w innych, bo ostatnio bywałam w 4 i w każdym co innego jest.;-)

Edit. Jakieś inne tytuły też były, ale ja w jednym koszu grzebałam, małżon w drugim, a że moje długo nie postoją, więc nie wiem dokładnie co jeszcze było.

Witam

My dzisiaj bez spacerku wywiało nas w drodze z samochodu do koscioła (kosciol do ktorego chodzimy jest w najwyzszym punkcie miasta i wiatr głowy tam urywa) i tylo katar się pokazał znowu :-(. Na szczęście juz wczoraj na noc było ok, całą nockę przespał od 19 do prawie 8.
Paweł też jest maniakiem puzzlowy i książkowym, zobaczymy na jak długo.
My z mężem po obiedzie pijemy kawę i czekamy aż mały się obudzi.
Polla ja tez kupowałam sobie piżamę ciążową w lipcu bo wyjezdzalismy ze znajomymi w gory i chciałam "jakoś" wyglądać. Była taka grubsza jak dresy i strasznie wygodna, całą resztę ciąży w niej przechodziłam :zawstydzona/y:. Kupowałam ją w sklepie tchibo

hej
mam za sobą pol dnia sprzatanie ( odkładane i odkładane, kiedys trzeba bylo wykonac) tylko kucnia została. Zrobiłam obid, deser, 2 prania, siadam teraz do kompa a moja trójka zczyna jęczec - kazdy cos chce, bo wyobraźcie sobie pól dnia się zajmowąlam swoimi sprawami (!) to teraz czas sie nimi zająć :wściekła/y:
zaraz do tesciow idziemy, a mi sie oczy kleja

Kilolek, nie żartuj, że na bazarku droższe niż w H&M:szok: nieźle..
Polaa, nieźle..:-D
Widzę, że dzisiaj dzień zakupowy dziewczynki miałyście;-)
nie mają konkurencji, dlatego

Kilolek ja mam 2 pary spodni z hm rozmiar 46 z poprzedniej ciąży. Teraz sa mi za duze i leza w szafie. Moze obmierz sie dokładnie , ja sprawdze wymiary i jakoś sie dogadamy ;-)
martolinka barzdo chetnie skorzystam pod warunkiem, ze nie maja zwęzanych nogawek. Teraz cieko cos z prostymi znalezc. Pomierzę się wieczorkiem, jak wróce od teściow i ci wyslę na pw, tylko nie wiem czy 46 nie bedzie za duze, ale zobaczymy, bo kazdy sklep ostatnio ma inne rozmiary.

Własnie to mnie wkurza najbardziej. Szperam na allegro juz ze 2 tygodnie i ten sam rozmiar na kazdej aukcji ma inne wymiary. Oczywiscie to co mi sie podoba to akurat nie ten rozmiar a mniejszego/wiekszego nie maja. Patrze 42 za mały, a 44 nie maja, co innego w 44 za duze, nie maja 42 a niech ich drzwi scisna.

Ale dziś cisza:szok:już dawno tak nie było...

Moja Asia dziś na szczęście nie wymiotowała, nie wiem co to było w nocy:eek: za to teraz kąpałam się godzinkę a ona przez tą godzinkę histeryzowała pod drzwiami:angry: A nie mógł jej uspokoić, a ja przecież na zawołanie nie będę wyskakiwać z wanny:sorry:

A przy okazji polecam z Oriflamu żel pod prysznic z maliną i miętą, złuszczający, rewelacja:tak:

Jutro pobudka dziewczyn o 6 rano:cool:

hej
myśmy dzisiaj zjedli hamburgery na obiad :zawstydzona/y: , jakoś nie miałam weny a to było najprościej i najszybciej zrobić , oczywiście Kuba zjadł troche zupy z fasoli bo dla niego miałam coś innego (żeby nie było heheh)
jeśli chodzi o kąpiel to Kuba nie chciał wyjść z pod prysznica a mała jak ją wsadziłam do wanienki to się darła jakbym ją ze skóry obdzierała :szok: za to teraz śpią słodko oboje (oby jak najdłużej :tak:)

reklama
Witam. U nas dzis padał snieg i troche cieplej sie zrobiło na dworze.

Kilolek współczuje sytuacji z przedszkola.
Dziunka może faktycznie Aśce coś zaszkodziło, dobrze ze już wszystko w porzadku. To o której parapetówka?? :-D:-p;-)
MamaMarcel co u Was?
A gdzie Ula??
Głowa mi peka :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry