C
Cleo1981
Gość
Whitney Houston nie zyje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wczoraj w tesco kupiliśmy jeszcze książeczki, hello kitty były i kubuś pychatek, poza tym promocja 2książki po 5 zł , więc następne do czytania mamy;-) rzeczyWhitney Houston nie zyje![]()
ale zrobiłam kilka zdjęć telefonem, zaraz wstawię.
. Kupowałam ją w sklepie tchibo
nie mają konkurencji, dlategoKilolek, nie żartuj, że na bazarku droższe niż w H&Mnieźle..
Polaa, nieźle..
Widzę, że dzisiaj dzień zakupowy dziewczynki miałyście;-)
martolinka barzdo chetnie skorzystam pod warunkiem, ze nie maja zwęzanych nogawek. Teraz cieko cos z prostymi znalezc. Pomierzę się wieczorkiem, jak wróce od teściow i ci wyslę na pw, tylko nie wiem czy 46 nie bedzie za duze, ale zobaczymy, bo kazdy sklep ostatnio ma inne rozmiary.Kilolek ja mam 2 pary spodni z hm rozmiar 46 z poprzedniej ciąży. Teraz sa mi za duze i leza w szafie. Moze obmierz sie dokładnie , ja sprawdze wymiary i jakoś sie dogadamy ;-)
już dawno tak nie było...
za to teraz kąpałam się godzinkę a ona przez tą godzinkę histeryzowała pod drzwiami
A nie mógł jej uspokoić, a ja przecież na zawołanie nie będę wyskakiwać z wanny

, jakoś nie miałam weny a to było najprościej i najszybciej zrobić , oczywiście Kuba zjadł troche zupy z fasoli bo dla niego miałam coś innego (żeby nie było heheh)
za to teraz śpią słodko oboje (oby jak najdłużej
)
;-)