Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(i w brzuszku bratówki ktosiek;-))..będą nasi bracia z żonkami, moi rodzice i dziadkowie Seby..
do tego brzuch mnie pobolewał dzisiaj. Teraz w miarę lepiej, mąż już w pracy, Kubuś spi a jutro do poludnia ma wpaść Klaudzia z Oliverkiem więć się humor na pewno poprawi

Nie mam czasami sily, czy nawet ochoty zajmować się Kubą
najchetniej przelezałabym cały dzien w lozku. A On pracuje na nocki, wraca od razu Kuba, je z Nim obiad, bierze Go na spacer, bawi się z Nim itp. A ja na to patrze, po prostu nie mam na nic sily, w tym czasie sprzatam (jakby poczekac nie moglo), prasuje, gotuje itp a mąż caly czas z Kuba, jak idzie spać popoludniu (bo jakby nie bylo musi) to Kuba smutny i chce budzic tatę:-( a jak juz czas budzenia to Mlody przeszczesliwy.
:-( ach, pobeczalam sie jak poszli.
) i kupil mu kilka zabawek to Mlody szalal z radości, całował Go, przytylal sie do Niego a ja stalam z boku, mąż pozniej mi mowi, ze to dlatego, że ja z Nim siedze czesciej bo On spi, pracuje itp ale to nie z tego powodu, moje dziecko po prostu woli tatusia:-( chyba zła ze mnie matka
Jacek - nie masz przypadkiem brata bliźniaka na zbyciu?![]()

ja też chetna