Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czekam na te obiecane zdjecia. ale lepiej zapytaj najpierw meza,czy mozesz je dac 
a z opiekunczym to tu jest tak idiotycznie,ze przynajmniej 3 tyg wczesniej musze napisac podanie, i oni mi odpowiedza, czy moge wziac czy nie. na dziecko ponizej 6 roku nalezy sie 13 tyg bezplatnych w roku i daja calymi tygodniami, nie mozna wziac np 2 dni. tylko skad ja mam wiedziec, kiedy mloda bedzie chora? mam sobie przewidziec? 

wkurza mnie to straszniepamiętacie jak pisałam Wam o śmierci kuzyna mojego M i jego zony pod ciężarówką.. wypadek nie spowodował nie kierowca tira a kuzyn z niewyjaśnionych przyczyn.. Kierowca cieżarówy dopiero zaczął pracę , miał 21 lat.. nie wtrzymał ogromu tragedii i 3 dni temu się powiesił.. jakie to smutne

miało być spotkanko na 6 osób a była domówka na 13
A co
mam nadzieję że sąsiedzi nas nie przeklęli

i dzisiaj spał do 9...i ja też. teraz boli mnie głowa.Nie mogę tyle spać.
,biedni sąsiedzi ;-)
, a wczoraj było już tak pięknie :-) no ale w końcu to luty

zjadłam jogurcik,sprzątnęłam chałupkę a teraz planuję potańczyć ale co z tego będzie to nie wiem