Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem co się ze mną dzieje... zjadam ostatnio tak dziwne rzeczy , że moja wyobraźnia nawet tego nie ogarnia- przed chwilą kopiec kreta na zmianę z galaretą z kurczaka z octem..
może Ty w ciązy jesteś???? ;-)

a jacy zapienieni siedzą hihi :-)
acha super bryke kupiłaś ALI.
jestem w szoku, no jak można
-no tragedia,a wszystko zasługa cholerstwa przyniesionego z przedszkola
.Tunczyki - miło, że jesteś... szoku doznałam po twoim wpisie, mam nadzieję, że zła passa już zostanie przerwana i tylko Was zaczną spotykać dobre rzeczy.
Dziewczyny jestem tak padnięta, że po prostu szok,,,, dziwna noc i właśnie mnie nawiedził @... poza tym jedne dziadki wyruszyli, zazębiając się z drugimi , więc zmęczenie daje znać. Znikam więc. Dobrej spokojnej nocy życzę.
jemu sie az oczy swieca jak widzi bb na laptopie, chba drugi "Jacek" nam rośnieEtna brawo dla Pawełka za wyczerpującą wypowiedź![]()

.No super wiadomość!!!! Cieszę się, że Ci się udałoMAM PRACĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! (W KSIĘGARNI) dziś już nic nie jest w stanie popsuć mi dnia. W tygodniu ma byc spotkanie i podpisywanie umowy. To nowa księgarnia i wszystkie 4 osoby zatrudnione zostały razem ze mną także fajnie zespół będzie się zgrywał razem.
. Małego zawsze mozesz wyprawic do przedszkolaWitam towarzystwo:-)
KILOLEK chciałabym zobaczyć 3 facetów fuczących z braku władzy( pilota)
MARTOLINKA ale narobiłaś smaka na galaretkęacha super bryke kupiłaś ALI.
JACKU tez właśnie to przeczytałamjestem w szoku, no jak można
Nie wiem co komu jeszcze miało być bo skleroza nie boli, a poza tym to my wszyscy zasmarkani-no tragedia,a wszystko zasługa cholerstwa przyniesionego z przedszkola
.
TUŃCZYKI współczuję i mam nadzieję że wyczerpałaś limit pecha.
, on chce chyba zeby wszystkie jego zabawki zobaczyly przedszkolePaweł chce jechac jutro do przedszkola z 6 pluszakami juz je spakowal, on chce chyba zeby wszystkie jego zabawki zobaczyly przedszkole