• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

Dzień dobry , u nas już powoli wiosna sie zaczyna jupiii , nareszcie bedzie można spedzać dużo czasu na dworze.

Dziunka , Ula trzymam kciuki aby udało sie z praca.
Gosia, Tunczyki trzymam kciuki.
Bananna jak ciacho??
Etna dobrze ze wypad na basen sie udał dzieki Martolince ;-) Jak Pawełek czuje sie w przedszkolu??

reklama
sernik, ok, nie uciekl jednak, pieknie wyrosl i pieknie opadl ;-) ale smakowo dobry

agrafka, moja wczoraj tez miala taka baaardzo twarda.zbita kupe, normalnie jak wysuszona :baffled: i kilka kropel krwi ale jakos specjalnie nie plakala, chociaz mowila,ze troche boli. i tak sie zastanawiam, bo jedyna zmiana to ze zjadla z garsc rodzynek ale zawsze myslala,ze po rodzynkach to rozwolnienie a ie zatwardzenie . sorry,ze tak przy sniadaniu :cool2: chyba tez nie ten watek

martolinka, ale masz ten brzuch spiczasty:szok: w pozytywnym znaczeniu. taka chudzina i tylko ten brzuch wystaje

ciekawe, czy tak bedzie http://wiadomosci.onet.pl/kraj/arlu...lenie-podczas-porodu,1,5050590,wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, sory, że wam tak wchodzę w zdanie, ale udało mi się wreszcie i chcę się pochwalić :) wreszcie dogadałam z pracodawcą. Dostanę odszkodowanie, do końca przyszłego tygodnia jestem zatrudniona bez świadczenia pracy, a od 19 marca zaczynam nową pracę!!!! i uwaga, udało się przez kilka miesięcy na pół etatu :)))) więc będę pracowała 2,5 dnia i resztę tygodnia będę z chłopcami :))))

Edit: pathanka, Tobie również gratuluję nowej pracy!

Witam,

etna no to fajnie jest miec taką Martę jako koleżankę;-) wiadomo, szkoda byloby Waszej jazdy;-)

moi są na spacerze, chyba juz dwie godziny, az sie zaczynam martwić gdzie ich wywiało:zawstydzona/y: pogoda w miarę:tak: slonko swieci.
jak wroca to obiad i do spania:-D

Dziewczynki WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :-):-)

demot.jpeg

Zamachowski & Grupa MoCarta "Kobiety jak te kwiaty" - YouTube

kilolku maila poproszę (wieczorkiem postaram się wysłać to co obiecałam)

Dzień dobry , u nas już powoli wiosna sie zaczyna jupiii , nareszcie bedzie można spedzać dużo czasu na dworze.

Dziunka , Ula trzymam kciuki aby udało sie z praca.
Gosia, Tunczyki trzymam kciuki.
Bananna jak ciacho??
Etna dobrze ze wypad na basen sie udał dzieki Martolince ;-) Jak Pawełek czuje sie w przedszkolu??

Powiem Ci że dobrze, mam nadzieję że już tak zostanie bo już go zapisałam i zapłaciłam wpisowe na nowy rok. Od wrzesnia pojdzie na 5dni w tygodniu, bo teraz chodzi w pon i wt od 7.30 do 14.30. w przedszkolu je śniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorek. no i do tego spi jeszcze 2 godzinki, chodzi na plac zabaw, uczestniczy w zajęciach z rytmiki dodatkowo. Dostałam juz pierwsze rysunki i prace plastyczne :tak:. Jestem bardzo dumna z niego.
Witam,

etna no to fajnie jest miec taką Martę jako koleżankę;-) wiadomo, szkoda byloby Waszej jazdy;-)

moi są na spacerze, chyba juz dwie godziny, az sie zaczynam martwić gdzie ich wywiało:zawstydzona/y: pogoda w miarę:tak: slonko swieci.
jak wroca to obiad i do spania:-D
:tak::tak::tak:Tak zgadzam się w 100% z wami i to wszystko dzięki bb :tak::tak::tak: tak byśmy się nie poznały

Mój mąż pojechał w trasę więc samotnie spędzam dzisiejszy wieczór i coś tak czuje ze weekend tez
:-( no ale trudno, gdzies pracowac trzeba

DZIUBASKU to super wiesci!!!!! To co teraz bedziesz robic? Widzę, że na wiosnę wszystkie ruszacie do pracy, to dobrze:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny i Jacku wieczorkiem;-)
Coś dzisiaj cichutko tutaj..wszystkie świętują?:confused::-) Ale i dobrze!!!Ja dostałam prześliczny bukiet kwiatów od mojego mężusia:-)..Najlepszego kochane!!!!
Dziubasku gratuluję!!!Super, że udało się z byłym pracodawcą i super, że masz juz nową pracęw dogodnych dla Ciebie warunkach!!:tak:
Etna, super, że masz tak wspaniałą "sąsiadkę", jak Martolinka..zazdroszczę:sorry2::-) A co do pracy -wszystkie, jak wszystkie;-)
U nas się okazało, że na chwilę obecną jednak ten żłobek nie jest załatwiony na 100%:wściekła/y::baffled:Dzwoniliśmy tam i pani bardzo zaskoczona powiedziała, że i owszem, Martusia jest na liście, ale..oczekujących!!!:-( No i mamy dzwonić w połowie kwietnia i się dopytywać..15 marca natomiast są u nas zapisy do przedszkola - trzymajcie kciuki, żeby się Marysia dostała:tak::-)- lista dzieci, które się dostaną, dopiero 30 kwietnia:baffled::szok:
Kurcze, ale się czuję daremnie, tak w ogóle..jakby na @, ale na razie bez..Do tego Marysia od trzech dni daje nieźle popalić, a Marta jej wtóruje.Nie wiem - ta pełnia, czy co??:baffled:

Witajcie,

Z OKAZJI DNIA KOBIET WSZYSTKIM NAM ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA , MIŁOŚCI W RODZINIE , WYMARZONEJ PRACY , KTÓRA POZWALA NA WSPANIAŁE WAKACJE I DOSTATNIE ŻYCIE!!:tak:

Kilolek mam kilka zestawów przygotowanych w zależności od koloru wody w basenie:-p
:-D :-D :-D

sernik, ok, nie uciekl jednak, pieknie wyrosl i pieknie opadl ;-) ale smakowo dobry

agrafka, moja wczoraj tez miala taka baaardzo twarda.zbita kupe, normalnie jak wysuszona :baffled: i kilka kropel krwi ale jakos specjalnie nie plakala, chociaz mowila,ze troche boli. i tak sie zastanawiam, bo jedyna zmiana to ze zjadla z garsc rodzynek ale zawsze myslala,ze po rodzynkach to rozwolnienie a ie zatwardzenie . sorry,ze tak przy sniadaniu :cool2: chyba tez nie ten watek

martolinka, ale masz ten brzuch spiczasty:szok: w pozytywnym znaczeniu. taka chudzina i tylko ten brzuch wystaje

ciekawe, czy tak bedzie Arłukowicz gwarantuje znieczulenie podczas porodu - Onet Wiadomości
już w wielu spzitalach tak jest. Ja to się boję zeby mnie na siłe w chwiili nieuwagi nie naćpali :baffled:no powaznie niczego się tak nie boje jak znieczulenia :-)

Dziewczyny, sory, że wam tak wchodzę w zdanie, ale udało mi się wreszcie i chcę się pochwalić :) wreszcie dogadałam z pracodawcą. Dostanę odszkodowanie, do końca przyszłego tygodnia jestem zatrudniona bez świadczenia pracy, a od 19 marca zaczynam nową pracę!!!! i uwaga, udało się przez kilka miesięcy na pół etatu :)))) więc będę pracowała 2,5 dnia i resztę tygodnia będę z chłopcami :))))

Edit: pathanka, Tobie również gratuluję nowej pracy!
brawo!!!!
Marzec miesiącem pracy!

aga4444 ilonaurbanska@mail.com

a wiecie co ja dzis robiłam???? Byłam u sawi w odwiedzinach. Widze, ze się nie chwali to chyba nie wypadlismy najlepiej :-) z restzą nic dziwnego, bo Michał wył caly czas, ale dzisiaj ma jakis taki wyjacy dzien. Helka urocza, Emi to żywe sreberko i do teo taki drobniaczek. Doslownie jak mały skrzacik.
Fotek ze spotkania niestety nie mam bo wspólna zabawa z uwagi na chumory mlodego sie nei odbyła

reklama
Witam się i ja :))) Wszystkim paniom wszystkiego naj... Moi jak spałamm po nocce pojechali po bukit tulipanów a Konradek po raz pierwszy dał mi buziaka i to 2 razy :))) Przyszedł dziś wylicytowany komplecik z Peppą i jest extra, jeansy i swetek :))) Jutro kupuję funty bo koleżanka leci do Anglii i dam z 300zł co by mi małego na wiosne a może i na lato obkupiła bo u nas te ceny są makabryczne. Jutro również lecę do koleżanki na kawe a potem małego zostawiam u dziadków do niedzieli bo mój Jarek w sobote rano pracuje a ja muszę wyspać się po nocce a sobotnim wieczorkiem mam 40-ste urodziny koleżanki więc idę się wyluzować :)))

Dziubasku
gratuluję dogodnych warunków pracy.

Kilolek super, że się spotkałyście. Szkoda, że bez fot ale następnym razem Wam nie odpuścimy :)))

Etna ładnie się wybrałaś na basen hehe... Dobrze, że Marta ma te zestawy pod kolor wody :)))

Maxwell u nas zapisy do przedszkola dopiero od 7 maja, wrrr... Ciekawe kiedy się dowiemy czy się udało czy nie, pewnie zostanie mało czasu na załatwianie czegoś zastępczego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry