maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej:-)
Dziunka - kciukasy zaciśnięte!!! No i zdrówka dla Asieńki;-)
Uleńka, za Twoją pracę także:-)
Gosiulek, Tunczyki - za Was kciukaczę z ciążami!!!!
Aza, Ty kochana lepiej idź zrób te echo serca!!!
Polaa, zazdroszczę tego pospania
ja na razie cienko ze spaniem:-
-(
Myśmy dzisiaj były z dziewczynkami u moich rodziców. Wykorzystałam, że mój tata był w domu i zabrał mnie i Martulę do szpitala na usg bioderek -na kontrolę. Na szczęście wszystko ok
Pediatra, jak zejrzał Martusię (jeszcze siedziała w nosidełku i miała czapkę na główce), to stwierdził, że widać dobrobyt w oczach - dowcipniś..Fakt, mała ma niezłe papulki, ale ogólnie nie jest puszysta
Oki, idę się wykąpać, bo mój woła;-) może jeszcze potem uda mi się wejść na BB;-)
Dziunka - kciukasy zaciśnięte!!! No i zdrówka dla Asieńki;-)
Uleńka, za Twoją pracę także:-)
Gosiulek, Tunczyki - za Was kciukaczę z ciążami!!!!

Aza, Ty kochana lepiej idź zrób te echo serca!!!
Polaa, zazdroszczę tego pospania
ja na razie cienko ze spaniem:-Myśmy dzisiaj były z dziewczynkami u moich rodziców. Wykorzystałam, że mój tata był w domu i zabrał mnie i Martulę do szpitala na usg bioderek -na kontrolę. Na szczęście wszystko ok
Pediatra, jak zejrzał Martusię (jeszcze siedziała w nosidełku i miała czapkę na główce), to stwierdził, że widać dobrobyt w oczach - dowcipniś..Fakt, mała ma niezłe papulki, ale ogólnie nie jest puszysta
Oki, idę się wykąpać, bo mój woła;-) może jeszcze potem uda mi się wejść na BB;-)

trochę się zdziwiłam bo myślałam że będzie antybiotyk, a tu proszę
więc sama zakupiłam różne syropki i psikacze do gardła i jakoś leci, ale szczerze mówiąc nie wiem czy to się nie przerodzi w zakażenie bakteryjne i wtedy lipa.
a przy okazji dziadki złapali jakieś choróbsko... zwaliło ich z nóg, lekki stan podgorączkowy koło 37, nie wiem jak brzuchy... wcześniejsze dziadki jutro idą do lekarza, bo tak okropnie się czują.