• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

Hej laski i chłopaku, melduję się i zmykam dalej ;-)

Julia znowu histeria przed basenem a jak przyszło co do czego to płynęła jak strzała najpierw z makaronem, potem pani dała deskę, potem maleńką deseczkę i na końcu młoda pływała SAMIUTEŃKA bez żadnych desek!!! Ale co się przed napłakała to jej ;-)

Z Asią śmigam jutro do lekarza, w nocy od kaszlu zwymiotowała dwa razy, ale kataru nie ma:eek: to taki typowo krtaniowy męczący kaszel zdrapujący gardziołko...

Jak tak Was czytam to jednak mam szczęście że moje dzieci same się bawią i jestem w stanie wszystko w domu zrobić...
A jeśli chodzi o tv to mam uczulenie na wszelkie wiadomości, jedynie teleekspres jakoś znoszę i poranne wiadomości na tvn24 - włączam na sekundę i patrzę czy nie było jakiejś tragedii typu wielka powódź, pożar czy rozbity samolot;-)

U nas znowu pełna chata więc lecę:rofl2:

edit Trzymajcie kciuki, bo moje cv jest w pierwszej kolejności do przyjęcia do biura rachunkowego;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dziunka kciuki zacisniete...:-)

Ula no to zycze i Tobie powodzenia w szukaniu pracy:-)

Ana kiepskie noce sie zdarzaja i nam i naszym malym szkrabom niestety...a powiedz jak sie czuje Hania..co z jej uszkiem?? no i jak dziadkowie sobie daja rade??;-)

Gosia czyli chyba my dwie treaz sie staramy o kolejnego maluszka(tzn ja musze poczekac na okres i wtedy rusza staranka)...mam nadzieje ze szybko nam sie uda;-)

Azza to ja widze ze Ty tez zapracowana jestes...i nocki ciagniesz...wow...no i powiedz mi jak Ty dajesz rade po nocce tak malo spac i stac na nogach...impossible;-)

Pola ale pospalas...ja tez tak chce!!!!!!! Hi hi hi pamietam moja ciaze...moglam spac wszedzie i w kazdej pozycji:-D

Banana ja dlatego nie daję bo wiem, że to nic nie da. Gdybym była np. takim Abramowiczem to zamiast kupować loże za 5 milionów zainwestowałabym w wodę w Afryce. Niestety większość bogaczy ma w d... resztę świata...

Dziunka trzymam kciuki... Mam nadzieję, że ten kaszel to nic poważnego.

Ja jestem wściekła bo na spotkanie z zarządcą miał przyjść kolega i oczywiście jak zawsze zostałam z wszystkim sama. Przygotowujemy się na zebranie wspólnoty i trzeba ustalić kilka rzeczy i oczywiście spadło na mnie... Wrrr... Mały powoli usypia, ja wcinam kanapkę, potem kawa i sru do pracy... Jak na złość znowu złapało mnie niedotlenienie. Nie wiem o co chodzi ale co jakiś czas oddychając czuję jakbym miała za mało tlenu i biorę wtedy co rusz głębokie wdechy. Czuję się jakbym przebiegła maraton a przecież siedzę i odpoczywam.

Edit.
Tuńczyki jakoś daję radę choć nie powiem dziś mnie złapał kryzys o 16.30 i godzinkę się zdrzemnęłam jak mały swoje ulubione baje oglądał. Zawsze to coś :))))

Tunczyki chyba tak.Tobie pewnie się uda a ja znów zostanę:-(
Aza ja też tak miałam ale przeszło.Mam wrażenie że jak byłam ciut grubsza to tak się działo.Strasznie to męczące było.Mam tez niedomykalność zastawki ale to chyba nie było przyczyną bo by nadal trwało.

Tunczyki chyba tak.Tobie pewnie się uda a ja znów zostanę:-(
Aza ja też tak miałam ale przeszło.Mam wrażenie że jak byłam ciut grubsza to tak się działo.Strasznie to męczące było.Mam tez niedomykalność zastawki ale to chyba nie było przyczyną bo by nadal trwało.

no teraz wiem ze to wcale nie jest takie proste...cala masa obaw jest w mojej glowce i za duzo o tym wszystkim mysle no i oczywiscie za bardzo che...a jak wiadomo to wcale nie pomaga:-(

Gosiulek ja już tak mam od podstawówki. Na szczęście zdarza się do 1, 2 razy na miesiąc. EKG miałam robione ale zastanawiam się czy nie pójść na echo serca. Firma opłaca mi Medicover to może by ich wykorzystać a co tam....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry