reklama

Listopad 2009

hej hej u nas upał. młody od 10 na dworze latał po dworze w samym dresiku. Bylismy na placu zabaw. Bawił sie z chłopczykiem chyba przez godzine w piaskownicy i kamykami tak zgodnie ze dziadek chłopca i ja bylismy w szoku. teraz zupa i spać......

reklama
Maxwell - mnie wymiana standardowo o 15 , po moje kobitki, a tu cholewa te wyniki , wiem, że można komputerowo, ale przeca podczas drogi nie wlaze... bo mi by chyba ręce odpadły... a może zajedziemy do przedszkola? Zobaczę, ale sraczkie to mam 2-gi dzień...:wściekła/y::wściekła/y:

Ana a o 15 maja być też w necie?? oj czuje że dziś w pracy chyba wszystkich pozabijam właącznie z kierownikiem który ma dziś zmianę..mimo że sympatyczny:wściekła/y:

Cleo - wydaje mi się, że tu , i tu są wyniki zamieszczane, bo w tamtym roku z wrażenia na oczyska mi padło i niby widziałam listę, ale jeszcze wlazłam w domu w system i było potwierdzenie.
Edit. cytuje [TABLE="class: MsoNormalTable, width: 495"]
[TR]
[TD="width: 85"]19 kwietnia
[/TD]
[TD="width: 60"]15:00
[/TD]
[TD="width: 85"]
[/TD]
[TD="width: 60"]
[/TD]
[TD="width: 305"]
sprawdza (w Systemie lub w przedszkolu/szkole pierwszego wyboru) gdzie dziecko zostało zakwalifikowane do przyjęcia
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ostatnia edycja:
Hej,

Martolinka dzisiaj jeszcze się nie odezwała?? Czyzby Alicja byla punktualna?!;-)

anawawka dzięki, spalo sie super:tak: Kuba obudzil sie o 9 wiec sie wyspalam:-)

Moi pojechali na lotnisko po babcie i dziadka:tak:
Za niedlugo beda. A ja robie obiad. wpadne pewnie wieczorkiem

Poprasowałam 1 pralke, Michał zagrabil pol ogrodu :-) a ta naprawde to moja mam sie wziela :szok: w szoku jestem, ciekawe czemu. kubus wlasnie wrocil z dziadkiem z przedszkola. Po drodze odebrali komode dla Zuzi, wiec zapewne jak tylko mlody zalegnie na drzemke czeka mnie skręcanie, Kuba raczejj nie odpusci. Za szufladki sie wezmiemy - malutkie, leciutkie a zejdziie se na tyle by mu sie znudzilo, reszta jak tata przyjdzie.
A chyba Wam nie moiwlam, ze po tym jak przyszlo lozeczko i jja czekalam na A. ze skreceniem oznajmil tesciom, z enie myslal ze ze mna jest az tak kiepsko, bo jak juz skrecanie mebli (moja ulubiona rozwrywke) odpuscilam to musi byc kiepsko :-)

Witam i ja z rana :przynajmniej dla mnie) :PPPP Widzę, że nie tylko Konrad miał ciężką noc. Budził się Jarkowi co 2h hehe.. Ja wstałam po 12, zrobiłam obiad i położyłam małego. Zaraz idę kąpu-kąpu i zapodam kawusie. Jak mały wstanie to pojadę z nim na zakupki i na spacerek. U nas bardzo ładnie, słoneczko świeci i 18 stopni. Mam nadzieję, że już tak zostanie :))) Miała przyjechać Aniula ale Kubuś coś się rozchorował. Szkoda ale co się odwlecze... :)))

Martolinka jak tam? Czyżby?

Etna dziękuje za informację, jak będę przy okazji u lekarza to się podpytam.

Anawawka ale macie fajnie choć z tym kawałeczkiem ogródka. Marzy mi się choć maleńki skraweczek oddzielonej trawki :)))

Cleo teraz z Ciebie prawdziwa Cleo :)))

Kilolek to będziesz miała radoche z komody... Ja im dłużej myślę tym bardziej chce dzidzi... Zastanowimy sie nad tym tematem hehe...

Trzymam kciuki za wyniki rekrutacyjne...

Witajcie ,

zrobiliśmy sobie z Antkiem dziś małą wycieczkę za miasto autem , bo nastrój mam fatalny. Dziś mój termin a nic się nie dzieje. W nocy bolał mnie brzuch chyba za 2 godziny jednostajnie i nieprzyjemnie wiec jestem niewyspana.
Nie bede dzis smecic.

Trzymam kciuki za Wasze wyniki!!!

Dziunka kazała Was serdecznie pozdrowić ,ucałować i przekazać , że teskni!!

reklama
Cleo - jak możesz luknbij do systemu przedszkolnego.
Edit.
Martolinka - trzymaj się, wiem jak trudno jest czekać, ale ja prorokuję , że do sob. do północy uda się Ali pojawić po tej stronie
My też za Dziunką tęsknimy!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry