reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo no piękny avatar i sygnatura:tak::-)

ja zaraz też zmykam do łózka, o dziwo oczy mi sie kleja i bardzo dobrze, moze wyjatkowo zasne wczesniej niz o 2 w nocy:zawstydzona/y:

dobranoc :)

CZe
co próbowałam do Was coś wczoraj napisać, to moje na mnie się wieszały i tyłek, a w czasie ich zasypiania , padłam też... Także nie pamiętam co komu.:zawstydzona/y:
Udało mi się wczoraj trochę balkonu posprzątać, dziewczyny jak harpie czekały na odgruzowanie domku i tym sposobem sezon ogródkowy możemy zaczynać, choć jeszcze trochę roboty zostało... korytek mam mnóstwo, dniczek też, ale kwiatów nie, trzeba kupić.
Martolinka - dziś TEN wielki dzień??
Etna - mam nadzieję, że tensty nic nie wykażą.
Cleo - avatar cudo , a te biedrony super!
Polaa - i jak się spało?
Znikam do roboty.

Hej hej:-)
Witam się z rana nawet wyspana;-) - hehe, poetka wychodzi ze mnie:-p
Cleo, no tak Kleopatra..i wszystko jasne:-p:-) A biedronki wymiatają!!!
Martolinka - oby to był dzisiejszy dzień;-)
Etna, żeby nic Pawełkowi nie wyszło..
Mykam postawić na kawkę;-)

hej laseczki ;)

my na nogach od 7 ...pada i pada cholercia a dzis o 15 wyniki przyjęć tzn dzieci zakwalifikowanych do przyjęcia...mam nerwy jak nie wiem co i o niczym nie mysle od wczoraj ....

SAwi Kilolek ja jutro nie dam ray przyjechac jak bedzie taka psia pogoda :-/ umówmy sie na którys dzien z weekendu majowego co??mam nadzieję ze juz bedzie cieplutko i Kilolek jeszcze ponosi Zuzię;-)

pamietacie bajkę Denver ostatni Dinozaur i to słynne intro:-Ddziś Igemu włączyłam ale miał w nosie :-D
Denver The Last Dinosaur Polish Intro - YouTube

kto nie zna niech sie nie przyznaje:-D

ok lece Was poczytac bo sie opierdzielam i bure dostanę:-D

no to sie cieszę ze Wam sie biedroneczki podobają;-);-);-)no i boska Kleopatra;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cleo suuper biedrony.
Spoko, moze byc weekend majowy. Moze uda mi sie odsapnac troche do tego czasu i w lepszym stanie sie z wami spotkac ;-)

Lotka kiedy? dzisiajj :-) pochmurno ale o 7 bylo +10

Ja znow niewyspana. Dzis rno to normalnie mialam dosc maciezynstwa i bylam zalamana ze lada chwila bedzie jeszcze jedno. Michal budzi mi sie o 3-4 nad ranem i spac dalej nie chce, ja juz nie wyrabim. Drze sie na cala chalupe, nie da sie oka zmruzyc. Wstajemy z A. na zmiane ale efekt jest taki, ze obydwoje jestesmy ledwo zywi. Ja bym najchetniej spala cala dobe a tu nie mama szansy nawet na niezbedne minimum

Wlasnie w DDTVN mowili ze o 16,05 bedzie koniec świata :-):-) to przynajmniej odpoczne troche

Cleo suuper biedrony.
Spoko, moze byc weekend majowy. Moze uda mi sie odsapnac troche do tego czasu i w lepszym stanie sie z wami spotkac ;-)

Lotka kiedy? dzisiajj :-) pochmurno ale o 7 bylo +10

Ja znow niewyspana. Dzis rno to normalnie mialam dosc maciezynstwa i bylam zalamana ze lada chwila bedzie jeszcze jedno. Michal budzi mi sie o 3-4 nad ranem i spac dalej nie chce, ja juz nie wyrabim. Drze sie na cala chalupe, nie da sie oka zmruzyc. Wstajemy z A. na zmiane ale efekt jest taki, ze obydwoje jestesmy ledwo zywi. Ja bym najchetniej spala cala dobe a tu nie mama szansy nawet na niezbedne minimum

Wlasnie w DDTVN mowili ze o 16,05 bedzie koniec świata :-):-) to przynajmniej odpoczne troche
ojjj Kilolku, ja tu nie mam tvn i bylabym w blogiej nieswiadomosci a tak to trzeba cos zaplanowac hehehehhe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry