sawi
szczęśliwa żona i mama
ja Denwera pamiętamhej laseczki
my na nogach od 7 ...pada i pada cholercia a dzis o 15 wyniki przyjęć tzn dzieci zakwalifikowanych do przyjęcia...mam nerwy jak nie wiem co i o niczym nie mysle od wczoraj ....
SAwi Kilolek ja jutro nie dam ray przyjechac jak bedzie taka psia pogoda :-/ umówmy sie na którys dzien z weekendu majowego co??mam nadzieję ze juz bedzie cieplutko i Kilolek jeszcze ponosi Zuzię;-)
pamietacie bajkę Denver ostatni Dinozaur i to słynne introdziś Igemu włączyłam ale miał w nosie
Denver The Last Dinosaur Polish Intro - YouTube
kto nie zna niech sie nie przyznaje
ok lece Was poczytac bo sie opierdzielam i bure dostanę
no to sie cieszę ze Wam sie biedroneczki podobają;-);-);-)no i boska Kleopatra;-)

to trzeba zaszaleć dziśCleo suuper biedrony.
Spoko, moze byc weekend majowy. Moze uda mi sie odsapnac troche do tego czasu i w lepszym stanie sie z wami spotkac ;-)
Lotka kiedy? dzisiajj :-) pochmurno ale o 7 bylo +10
Ja znow niewyspana. Dzis rno to normalnie mialam dosc maciezynstwa i bylam zalamana ze lada chwila bedzie jeszcze jedno. Michal budzi mi sie o 3-4 nad ranem i spac dalej nie chce, ja juz nie wyrabim. Drze sie na cala chalupe, nie da sie oka zmruzyc. Wstajemy z A. na zmiane ale efekt jest taki, ze obydwoje jestesmy ledwo zywi. Ja bym najchetniej spala cala dobe a tu nie mama szansy nawet na niezbedne minimum
Wlasnie w DDTVN mowili ze o 16,05 bedzie koniec świata :-):-) to przynajmniej odpoczne troche

:-)
tak mnie jakoś skręca w żołądku..