reklama

Listopad 2009

hej laseczki ;)

my na nogach od 7 ...pada i pada cholercia a dzis o 15 wyniki przyjęć tzn dzieci zakwalifikowanych do przyjęcia...mam nerwy jak nie wiem co i o niczym nie mysle od wczoraj ....

SAwi Kilolek ja jutro nie dam ray przyjechac jak bedzie taka psia pogoda :-/ umówmy sie na którys dzien z weekendu majowego co??mam nadzieję ze juz bedzie cieplutko i Kilolek jeszcze ponosi Zuzię;-)

pamietacie bajkę Denver ostatni Dinozaur i to słynne intro:-Ddziś Igemu włączyłam ale miał w nosie :-D
Denver The Last Dinosaur Polish Intro - YouTube

kto nie zna niech sie nie przyznaje:-D

ok lece Was poczytac bo sie opierdzielam i bure dostanę:-D

no to sie cieszę ze Wam sie biedroneczki podobają;-);-);-)no i boska Kleopatra;-)
ja Denwera pamiętam :-D

Cleo suuper biedrony.
Spoko, moze byc weekend majowy. Moze uda mi sie odsapnac troche do tego czasu i w lepszym stanie sie z wami spotkac ;-)

Lotka kiedy? dzisiajj :-) pochmurno ale o 7 bylo +10

Ja znow niewyspana. Dzis rno to normalnie mialam dosc maciezynstwa i bylam zalamana ze lada chwila bedzie jeszcze jedno. Michal budzi mi sie o 3-4 nad ranem i spac dalej nie chce, ja juz nie wyrabim. Drze sie na cala chalupe, nie da sie oka zmruzyc. Wstajemy z A. na zmiane ale efekt jest taki, ze obydwoje jestesmy ledwo zywi. Ja bym najchetniej spala cala dobe a tu nie mama szansy nawet na niezbedne minimum

Wlasnie w DDTVN mowili ze o 16,05 bedzie koniec świata :-):-) to przynajmniej odpoczne troche
to trzeba zaszaleć dziś :-D

reklama
to niech zrobia koniec swiata jak dostane wypłatę:-D

gosiulek Kacper poprostu stwierdził ze masz mało zajeć w domu:-Di dał Ci dodatkowe:-D

Kilolku tez spaććććććććććććććććććććć mi się chce ale nie da rady z Igim bo dostał ataków jakis dziś

i moja tez nie dala pospac i jakas mega marudna,ze rece opadaja
nie kuscie kawa :-)
kilolku, to z tym koncem swiata, dzis o 16.05 czy 16 maja, bo do mnie jakos dzis nic nie dociera :-D
cleo, denvera chyba nie pamietam,ale pozniej zerkne na link, to moze mi sie odswiezy :-) super kleopatra i biedrony
martolinka dzisiaj rodzi?? :-D

a pogoda jak wczoraj - leje i bedzie lalo jeszce przez tydzien
delikatnie mnie glowa boli, niewiem, czy od diety czy od mojego dziecka

Sawi a no miało być...Igi sie cieszy bo gumiaki i płaszcyk bedzie miał:-)chyba ze do południa cos sie wynurzy promyk słońca choć jeden....

BanAna dzis o 16,05 w jakiejs gazecie napisali ale nie doslyszalam w jakiej (w przegladzie prasy bylo)

Michal na dworze z babcia (!!!) poszli grabic ogrod (!!!) wykorzystam czas i poprasuje nieco, potem troche jeszcze n drzemce Michala i dzieki temu pojde wieczorem wczesniej spac. A taki mam plan! :-D

Moje oba potworki śpią, więc mam trochę luzu:-) Potem może na dwór, bo jest dość ładnie za oknem;-)
Kilolek- Michaś z Twoją mamą w ogódku???:szok::-)
Ciekawa jestem, co u Martolinki..aż mnie swędzą paluchy, by jej wysłać smska, ale z drugiej strony nie chcę jej wkurzać:-D

reklama
Maxwell - ja nawet mam smska wbitego w tel... ale też czekam. To do martolinki nie podobne by się nie odezwała z rańca,,,;-)
Cleo - też mnie jeży to czekanie na wyniki, już bym chciała wiedzieć :wściekła/y: w tamtym roku było koło 10 bodajże
Kikolek - niech będzie ten koniec świata, bo ja jeszcze mam dziś popłacić rachunki :-D:-D
Wykituję z własnej głupoty...:zawstydzona/y: tak mnie jakoś skręca w żołądku..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry