reklama

Listopad 2009

maxwell, sawi, ta pigwa to po prostu w herbacie byla, jak jest czerwona z cytryna :-)

a oczyszczanie jak chcecie, to wam wrzuce na odchudzanie :-)
pigwe lubie za jej zapach, nigdy nie jadlam, podobno dzemy sa dobre, musze kiedys kupic

moja smoka nie ma, ale pije jeszcze mleko z butelki i wlasnie jej wychodza ostatnie dwie piatki na raz i pogryzla mi wszystkie smoczki :confused2:

reklama
maxwell, sawi, ta pigwa to po prostu w herbacie byla, jak jest czerwona z cytryna :-)

a oczyszczanie jak chcecie, to wam wrzuce na odchudzanie :-)
pigwe lubie za jej zapach, nigdy nie jadlam, podobno dzemy sa dobre, musze kiedys kupic

moja smoka nie ma, ale pije jeszcze mleko z butelki i wlasnie jej wychodza ostatnie dwie piatki na raz i pogryzla mi wszystkie smoczki :confused2:
tak,tak napisz

Mama, ja myślę, że spokojnie Marychę też bym dołączyła do grona tych "rozbójników':-p:-p
Ja nie wiem, po kim ona taka hm...żywotna;-)
BanAna - dawaj;-)

W sobotę do południa idziemy jeszcze raz, tym razem dokładniej pooglądać to mieszkanie i na negocjacje..

Powiem Wam, ze moi to tez rozbujnicy sa ale EMilka ich oniesmiela, a Michał faktycznie sie jej boi :-) ale nei to ze niegrzeczna tylko widac czuja respekt :-)

Martolinka ja nie moge tego ogladac, blady strasch na mnie po tym pada :-( jakos strasznie tam wsyztsko wyglada, a jesczez teraz jak mam zagadke z tym spzitalem co mam zrobic to juz i tak jestem w ostrym stresie.

Hej, ale cisza dzisiaj :-) Nie mam jakoś czasu na komputer, weszłam teraz na chwilke ;-)

Martolinka i co ogladasz porodówkę ??

Dziewczyny super ze wizyty u ginów udane.
Lotka gratuluje synka.

I dalej nie pamietam. Przepraszam.

Aza Pawla na badania skierowała pulmolog, nasze szkraby są jeszcze troche za male na te testy i nie zawsze chca dawac. Ale zawsze mozesz spróbowac

Nadrobilam dzisiaj prasowanie, zaliczylam spacer z synkiem po pracy, zrobilam pranie, poczytałam was i oczy mi sie zamyaja. Mam jeszcze troche papierkowej roboty wiec mowie dobranoc i do jutra :-)

Spadam i ja do wyrka bo mój już od godziny chrapie więc na mnie już też pora do spania:tak: Słodkich snów, śpijcie słodko- tak zawsze mówię moim dzieciakom i wychodzę więc i was też opuszczam. baj baj.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry