anawawka
muśka 2 córek
Hejka!
BanAna - teraz dobijamy matiza vel Mateusz..;-)
Dziunka - inwencja twórcza i łatwość piśmiennicza właścicielki wózka godna pozazdroszczenia. Macie pecha z tym autkiem.
Martolinka - właśnie jak efekty biegania? Super, że tak Ci się spodobało.
Kikolek - na przyszłość polecam na oparzenia zimną wodę i miód.;-) Nie pamiętam nazwy maści co mi pomogła... ale najpierw myślałam, że palce mi odpadną z bólu.
Moje śpią, nie wiem czy im nie zrobiłam krzywdy zabierając w ten wiatr i deszczyk na plac zabaw... dobrze się bawiły, miały kurtki przeciwdeszczowe i wiatrowe, ale....
BanAna - teraz dobijamy matiza vel Mateusz..;-)
Dziunka - inwencja twórcza i łatwość piśmiennicza właścicielki wózka godna pozazdroszczenia. Macie pecha z tym autkiem.
Martolinka - właśnie jak efekty biegania? Super, że tak Ci się spodobało.
Kikolek - na przyszłość polecam na oparzenia zimną wodę i miód.;-) Nie pamiętam nazwy maści co mi pomogła... ale najpierw myślałam, że palce mi odpadną z bólu.
Moje śpią, nie wiem czy im nie zrobiłam krzywdy zabierając w ten wiatr i deszczyk na plac zabaw... dobrze się bawiły, miały kurtki przeciwdeszczowe i wiatrowe, ale....

ale blizn nie ma. na tym kciuku mialam przez kilka lat ciemniejsza skore,ale zeszlo
ale pewnie po moim powrocie z pracy szacuje,ze z polowy juz nie bedzie, bo moj bardzo lubi slodkie.

;-)
aż mnie ciarki przeszły jak o tym czytałam , u mnie nie było takich jedynie zdarte kolana od biegania z chłopakami po boisku , dopiero w szkole średniej się zaczeły powybijane palce i skręcone kostki ale to przez granie w kosza