reklama

Listopad 2009

reklama
W sumie Aniu jest w miarę ok. W miarę dlatego, że ten tydzień miałam nocki a wtedy to właściwie nie wiem jak się nazywam. Wczoraj i dziś jest oki. Troszeczku zwolniłam ale odczuł to mój dom. Dużo mam do sprzątania ale co tam... :)))

Aza kurz nie zając ;p a ja czekałam na ciebie ;p bo chciałam zebys mi pokazała jeszcze raz tego linka z tym torem do kulek wraz z dominem bo za chiny nie umiem tego odnalesc ;p moze ty pamietasz gdzie to bylo? ;p

Aza
[*]
[*]
[*]
I tak Cię podziwiam kobieto, to życie na wysokich obrotach, ciężka praca, dom, dziecko i jeszcze masz siły na posiadówy ze znajomymi do późnych godzin nocnych :-) ja bym chyba padła:-D

My mamy to domino, jest super, ale raczej dla starszych dzieciaków choć i mojej Julce cierpliwości brakuje, bo sama układa. Autka rzadko używa.

Cześć laseczki,
witam się dzisiaj z domu..znów jestem na chorobowym..na Martę..Ma początek zapalenie oskrzeli:zawstydzona/y::-( Marysia już ok, to dla równowagi w przyrodzie Marta musi coś znów mieć:-(:-(
Aza
[*]
[*]
Ana, kciukasy zaciśnięte, daj potem szybko znać, co i jak..
Gawit, wanna fajnusia, ale ja tam preferuję najzwyklekszą wanne..bo bym na wodę nie narobiła:-p:-p
Oki, zmykam poczytać inne wątki..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry