reklama

Listopad 2009

reklama
super wieści Ana!
obawiam się, ze wiek emerytalny to już nam podnieśli do 65. Lepiej żeby więcej nie odnosili, bo się zaczniemy rokładac pod tablicą. Chociaz dla niektórych uczniów to pewnie lepiej, bo tai naucczycel nie dosłyszy, nie dowidzi a juz na pewno nie dogoni. ;-)
co do moich leków, kurcze dzisiaj juz mam bardzo wysokie cisnienie, chyba wezmę i zobaczę co bedzie dalej. Tylko dzisiaj to juz jestem tak zmęczona ze i bez lekow nie zdziwie sie jak mi sie zacznie krecic. A. znów do 20 i jeszcze 10 takich dni przede mna, choc on za pewne ma gorzej

Zuza jeszcze śpi, żal mi jej budzic ale musi antybiotyk wziąć. Kuba na 14 jedzie na usg brzucha z moja mama. Dawno narzekał, ze go brzuch boli a ja ciagle zapominałam powiedziec lekarzowi, a teraz na gwałt trzeba robic usg :zawstydzona/y: a Michał sie znowu w nocy spompował. Odkąd wyrzucilismy pieluchy przez 2 miesiace nie spompowął sie ani razu a teraz co drugi dzien :baffled:

ANA SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAMIEŃ Z SERCA :-D

To ja lece dalej :-D Cały dzień latam jak poparzona ;-) Tu tam siam, wszedzie mnie pełno, wpadam do domu i znów wychodze ...... mam nadzieje ze dzisiaj to juz ostatnie wyjście bo zrobiłam już 3 kursy a teraz szykuje sie 4 :tak:

Witajcie,

odwiedziłam dziś koleżankę z kwietniowego forum , która urodziła bliżniaki. Matko jak różni chłopcy są- niesamowite;-)

Anawawka to kamień z serca!! psychika odsapnęła? :tak:
Mama daj znać jak Marcel dziś.

Wczoraj dotarły do mnie wieści , że wokalista simply red będzie w marcu w Warszawie , gdzie da solowy koncert. Napaliłam sie bardzo bardzo:happy:być może M sprawi mi bilet w ramach prezentu z okazji urodzin

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kikolek - zaciskam kciukasy za usg
Maxwell - szalała Ci córka , bo zdrowieje;-)
Mama - też bym sobie polatała, a tu migają mi cyferki i literki przed oczami:-D
Martolinka - psycha to mi tylko po śmierci odpocznie, jak nie praca, to dzieci, jak nie dzieci to praca :-D. Ogólnie to chyba tak...;-)

usg w porządku, nie ma żadnych nieprawidlowosci.
Maluchy śpią, Kuba obiad kończy a ja walczę z orange, bo mam takie cuda w fakturze, ze szok a nikt nic nie wie.

Ostatnia edycja:
reklama
Martolinka, jak Ci mężol fundnie ten prezent, to mmm...zazdraszczam już (albo nie, poczekam, aż Ci kupi:-p)..bardzo lubię Micka Hucknalla;-):-)
Kilolek, super, że wszystko ok..a orange..oj, mnie też wkurzyli - przy odnawianiu umowy. Po pierwszym rachunku aż otwarłam oczy ze zdziwienia - okazało się, że płacę dodatkowo za coś, co w poprzedniej umowie bylo za darmo..:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry