reklama

Listopad 2009

Ana Dziewczynki razem śpią?

U nas wczoraj cały dzień lał grad na przemian z deszczem. Jak Joasia zobaczyła to zaraz krzyczała "Mamuśku, chodź zobacz, padają kulki deszczu!";-):-D I teraz weź tu wytłumacz trzylatkowi skąd się bierze grad ;-)

Ostatnio mnie też zaskoczyła pytaniem "Dlaczego ludzie śpią?".

Dziś zapowiada się na dosyć dobrą pogodę, ale tylko 4 stopnie na termometrze i wieje...

No nic, lecę na inne wątki.

reklama
Odpowiadam hurtem o tych moich, więc mają 2 łóżka , z których będzie kiedyś piętrowe zsunięte razem, wyższe jest Hankowe, Gośkowe niższe, Hanka leży przeważnie pod kątem, a Gonia wędruje. Jak ktoś z nimi śpi, to nie mają możliwości wędrówek, jedynie Gocha wtedy potrafi się przełożyć o 180 stopni.:-D Także jak się budzę to do nich drepczę, by zobaczyć co tam u nich;-)
Maxwell - zuch kobitka z Twojej córy!
Lotka - super taki dzieciak bezproblemowy;-)
Dziunka - moja wczoraj mi zadała pytanie "dlaczego mamy 2 oka?".. i cholewa jak mam na to dziecku odpowiedzieć? Nic mądrego do głowy mi nie przychodzi.

Hej.

Lotka ale narobiłaś mi smaka na grochówkę :-D
Dziunka 4st szok, zimno strasznie. U nas rano było 8. I też zimno:szok: Jutro wyślę paczkę ;-)

Dziewczyny posiadające zmywarki poszukuje dobrych tabletek do mycia naczyń. Proszę o rady ;-):-)

reklama
Ilona ja kupuje w lidlu zwykle takie Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.lidl.pl/static_content/lidl_pl/images/PL/pl_68380_01_b.jpg normalnie kosztują cos koło 16zł a ostatnio szarpnęłam sie na nowosc w czarnym opakownaiu, nie moge ich nigdzie znaleźć. tez W5, w rozpuszczalnych torebeczkach, jest ich troche mniej i kosztuja 18zł z groszami.
te tabletki sprawdzaja sie u mnie najlepiej.
Finish jest dobry na poczatku jak otwieram pudełko a po tygodniu juz nie zmywaja tak dobrze, wysychaja czy co, somat to wogole mam brudne naczynia, domol tez tak średnio a te sa tanie i dobre.

A. poszedl dzisiaj póxniej do pracy czyli pewnie duzo później wróci ale zabral rano chłopaków do lekarza. Dla nie to duza ulga a i chłopaki mieli radoche,, bo nie widzieli taty od niedzieli. W kazdym razie maja tylko infekcje gardła, nic wielkiego. Za to Zuza marudna od rana straszliwie, az sie boje, ze sie jej pogarsza,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry