reklama

Listopad 2009

reklama
Hey kobitki! Wczoraj mieliśmy pogrzeb więc wszyscy wzieliśmy wolne i dziś do pracy nie chce się iść. Miałam w planach wczoraj wieczorkiem chawirkę ogarnąć ale ból głowy mi na to nie pozwolił.

Anawawka i Kilolek cieszę się, że badania wyszły ok.

Kilolek zdrówka dla dzieciaczków.

Martolinka trzymam kciuki za prezent :))) Co do mojej teściowej to oki ale moja mama ma problemy psychiczne. Obecnie jest w głębokiej depresji i nie możemy jej zachęcić ani do pójścia do lekarza a ni do brania leków. Coś pokombinujemy z mamy siostrą, może wreszcie się ruszy...

Dziunka ja we wtorek szyby skrobałam, tragedia...

Ostatnia edycja:
No u nas tej nocy mrozik chwyci. juz jest ok +3 i zauwazylam, ze jeszcze leci w dol. mgly paskudne do tego... brrr
a ja siedze, ogladam gesslerke i pewnie zaraz mi slinka pocieknie, bo cos z kaczki maja gotowac.... :-)
dziecka mi spią... cisza, spokoj, kocham takie wieczory ;-)

ps..... ale tu dzis ciiiiisza na listopadzie ;-)

Aza Ile lat ma Twoja mama? Mam wrażenie że depresja łapie większość kobiet między 40tką a 50tką:baffled: strasznie "popularna" choroba:wściekła/y: ja już też nie mam pomysłu na tą moją mamę, a do tego jeszcze ona dostaje z każdej strony po d...

U nas mróz też już na pewno, a właścicielka dziś nie pali :))) uroczo :////

dziunka, a skoro jej placisz wynajem to ona ma chyba obowiazek ci grzac???? kurde, dwoje malych dzieci i siedziec w tym mrozie...
depresja- ciezka choroba mam nadzieje,ze mnie ominie.nie wiadomo wlasnie, jak pomoc takim osobom.

pogoda u nas tez juz jesienna, w sob w nocy ma byc 1 st, mialam dzis skrobaczke odkopac, bo jak zmieniala samochod, to wszystkie rzeczy spakowalam i wynioslam do szopy. teraz tam za ciemno,zeby szukac. pewnie bede karta skrobac rano :dry:

ja was czytam stale, ale malo pisze. wciagnely mnie szpilki na giewoncie i ogladam po 2-3 odcinki dziennie. oprocz tego nagle zyskalam 2-3 dziewczyny, ktore chca sie umawiac na kawe. jedna sasiadka, a dwie z kursu, poza tym raz w tyg z 2 przyjaciolkami i jakos ciagle brakuje mi czasu

Cze
u mnie dziś mgła 2C , cieszę się bardzo, że jak kupowaliśmy mieszkanie mogliśmy kupić garaż podziemny, dzięki temu omija nas skrobanko. Fakt, że nowoczesne samochody można uruchomić i nie skrobać szyb, bo się same odmrożą, ale kogo na takie luksusy stać;-)
Jak dobrze, że dziś piątek.;-)
Dziunka - niezła właścicielka, nie zimno jej czasem?
Znikam...

Hej
No i mnie dzisiaj nie ominęło szkrobanie, buuuuu..byłam z dziewczynami na kontroli, Marta od poniedziałku wraca do żłobka..a Marysia od wtorku, bo w poniedziałek będzie bardzo zakrecony dzień i nie miałby kto młodą odebrać z przedszkola, a tak pojedzie do babci na cały dzień. No a my w poniedziałek podpisujemy już umowę u notariusza. Ciesze się bardzo, ale z drugiej strony jestem zdziebko przerażona..ech, jakoś to będzie..
Dziunka, włączyła już te ogrzewanie włascicielka?
Banana, to czas Ci musi faktycznie błyskawicznie mijać..

reklama
Witajcie,
wzięłam się dziś za sprzatanie i zleciało.. wczoraj wybrałam sie z koleżanką do kina na "Jestem Bogiem". To nie moja muzyka i klimaty , ale film ogólnie ciekawy.
Biedna Ala miała 3 dni zatwardzenia po zelazie i bananch.. robiła takie królicze kupki płacząć w niebogłosy i dopiero dziś po śliwkach się odblokowała.. poszło po uszach dosłownie

Dziunka i co dalej nie grzeje?
Maxweel bedzie dobrze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry