reklama

Listopad 2009

maxwell ja płace za udostępnieni łacza, bo ich zdaniem mamtelefon w nnej sieci to nic ze u nich place rachunek za tenze telefon.

mama jeszcze nie wiadomo, moze byc nawet i alergia na cos. Boi go często i puchnie, mam obserwowac i prowadzic dzienniczek.
A z badaniem to nieżła kicha, bo zapisąłam Kube na 13,30 i miał być na czczo. Pojechali z babcia a tam wielka kolejka, bo wszystkich zapisali na 13,30 i wszystkie dzieci na czczo i z pełnym pęcherzem, wiec jeden wielki ryk.

reklama
Kikolek - polska rzeczywistość lekarzowo-kolejkowa. Dobrze, że usg nic nie wykazało.
Martolinka - ogólnie to zapomniałam Ci pogratulować biegania, podziwiam. Muszę się też zmobilizować.. jesień w końcu, a potem zima, a kondycji ni ma:-D:-D

ja sie powiesze - Kuba ma gorączkę a Michał w czopy w gardle a wczoraj lekarz mówił, ze zdrowieją. jutro musze isc znowu, tylko nie ma naszego lekarza no i muze cos z Zuza wykombinowac, bo w koncu ma zapalenie oskrzeli

Hejo!
Od 4:15 nie śpię, poszłam do moich panien popatrzeć co u nich, a tam Hanka trzyma stopę na szyi Gośki,,:szok:
Ranne wstawanie bez marudzenia w końcu było, ale... wsiadanie do auta już z płaczem Gośki , bo chciała zapalić światło, a potem trzymać sztyft do nosa, w przedszkolu też płacz, ale jak wróciłam jeszcze raz , bo mi się coś opłaty nie zgadzały to z sali dochodziła cisza. Hanka dziś radosna do przedszkola szła , bo jadą do szkoły pożarniczej,:-)
Także życzę miłego dnia i znikam..

Hejka

Ja od 6.00 na nogach - Marcie dłużej się spać nie chciało:baffled::angry:..
Ana, to nieźle Cię tchnęło, żeby kuknąc do dziewczyn..a ich pomysly:szok::szok::szok:
Marysia dzisiaj poszła pierwszy raz od czwartku do przedszkola, ale S. już mi zameldował, że wszystko ok:-)

reklama
Witam sie i ja :-)
Pogoda jakas niezachecajaca do niczego...
w planie mam dzis pizze ;-) cudne mam to moje dziecko, bo jak do tej pory jedyne co ograniczam to mleko, bo ma mega gazy po nim. Ostatnio nie powstrzymałam sie nawet przed gołąbkiem(tzn nie jadlam kapusty, bo to jednak przesada hehe) no i wczoraj ugotowałam pycha grochówke ;-) podlinkuje Wam przepis, robi sie szybko, a jest pyyychota :-)
Wielkie Żarcie - Przepis - zupa grochowa (pyszna
naprawde polecam! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry