Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hahaha chetnie :-)Lotka to może my się tak wymieszamy i każda będzie mogła normalnie spać![]()
ja już tonę w zabawkach i widze, ze dla Ali z nich jest więcej szkody niż pożytku bo mimo, ze nie stoją wszystkie na wierzchu to ona wie że są i np. wczoraj idąc po jednąz abawkę zauważała po drodze iną, wyciągała, zaczynała sie bawić, za chwilę przypomniała sobie po co szła i następna. nie wiem już co z tym zrobić, a tu zaraz urodziny, mikołaj.. ja dlatego tak długo myślę nad tymi prezentami i mówię komu co ma kupić, bo chcę ograniczyć ich ilość, chcę zeby jakoś dało się je połączyć z czymś co już ma. Ale to jest okropnie trudne..myslę że o tej kasie od razu się mafia dowiaduje i tylko bym drązała dzień i noc że mi ktoś dzieci dla okupu porwie.
a ten już ledwo chodzi. A próbował się wykłócić ale gdzie tam, nie udało się 
Mój A jak to usłyszał to go zatkało i wyszedł, mówię mu zeby wrócił i żądał przepisania bo to on decyduje, tym bardziej że to jego lekarka ale mu się już nic nie chce, tak go boli.
i weź tu się lecz.

no ale to przeciez dziieci są. Trudno się dziwic ze nie cieszą się z ubrania. Pisałam Wam, żę w zesżłym roku po tym jak moja mama zarządziła w rodzinie ze mają za dużo chłopcy znaleźli pod choinką 12 bluzek i nic więcej! Na gwiazdkę i Mikołaja czekają przynajmniej pół roku a tu takie rozczarowanie. Na drugi dzien szlismy do tesciow i tam dostali zabawki i od nas rano ale rozczarowani w wigilię byli bardzo. W tym roku na urodziny moi zakupili gry i ok ale wszystkie są 6+ wiec też bezmyślnie.
na samochód (mocno używany może być) i na to bym mogła jeszcze rok zostać w domu. Tylko tyle, więcej mi nie potrzeba.