reklama

Listopad 2009

Etna - zdrowia, spokoju w domu...
Dziunka
- głowa na razie w miarę, ale za to padłam przy usypianiu:-D:-D:-D
Kikolek - niezłe z tą paczką
Sawi - kolor mi się podoba, ;-), ale "dodatków" na głowie współczuję
Mamajulii - niestety życie nie jest sprawiedliwe; a lekarzowego tygodnia współczuję.
Z tego co czytałam niestety listopad jest straszliwie depresyjny, a patrząc za okno, pozytywnie człowiek się nie nastraja... tragedia goni tragedię wrrrrrrrrrrrrrr.
Ja właśnie prawie 220g czekolady wciągnęłam, zostały dwa duże paski, bo mnie się przesłodziło.;-)
Idę spać.

reklama
sawi kurcze, nie fajnie z tymi włoskami ale moze nie jest tak źle

mamajulii
bo ja chciałam tak perfekcyjnie a później nad ranem stałam w kuchni i myslałam sobie, że głupia jestem, ze myślałam, że zrobię taki idealny bez przygotowania. chciałam tak jak banana piekne torty zrobic ale ona chodzi na kurs i ciągle ćwiiczy
poza tym 4 torty mnie przerosły, jeden na pewno byłby lepszy

kilolku,ja tez nigdy do konca ze swoich nie jestem zadowolona, a teraz jak zaczelam ten kurs, to dopiero widze,jakie tamte poprzednie byly niedopracowane.a twoje naprawde super wyszly, szczerze to mnie bardzo zaskoczylas,bo nie wiedzialam,ze w tobie taki talent tortowy drzemie :tak:

sawi, szkoda wlosow,a raczej glowy. oby szybko sie zagoilo

dziunka
,niezle przeboje z ta poczta polska, twoja kilolku tez niezla

etna
,zdrowia i dla marcela tez

mamajulii, nie boj sie, w zeszlym roku usuwali mi wszystkie osemki, bo rosly krzywo i 2 sie zaczynaly psuc. dentysta powiedzial,ze lepiej teraz usunac niz leczyc, bo jesli zaszlaby potrzeba usuniecia ich okolo 40tki, to wtedy jest to znacznie bardziej skomplikowane i w uk czesto usuwaja zapobiegawczo kolo 30.

Hey kobitki! Ja tylko melduję, że żyję ale ostatnimi 2 tygodniami jestem umordowana. Jutro Wam szerzej odpiszę. Póki co idę spać bo wstaję o 5.30. Buziaki...

agrafka, patrzylam juz wczesniej,ale sie nie wypowiadalam bo mi z takich i ucieranych czesto zakalce wychodza. niewiem czy to ja czy piekarnik czy temperatura w domu...co nie znaczy,ze tobie wyjdzie zakalec. po prostu biszkopt mi zawsze wydzie,a takie to ryzykowne dla mnie

Sawi współczuję ran na głowie:-(
Ja szczerze mówiąc jak widzę kolor na palecie to tak jakbym go nie widziała wcale:-D nie umiem w wyobraźni przenieść go na swoją głowę i jeszcze stwierdzić czy będzie mi pasował:-D:-D

MamaJuli powodzenia z lekarzami, a koleżance bardzo współczuję:-(

Ja chyba nie będę startować do robienia tortu, bo jakoś nie mam weny twórczej. Chyba gotowy zamówię, ze smerfami może. Zrobię smerfną imprezę, czapeczki i inne pierdoły już w jednym sklepie widziałam. Ale na razie za bardzo się nad tym nie zastanawiam.

U nas pada i pada. Asia śpi, Julia w szkole, za 3,5 godziny musimy być po nią z powrotem:dry:

reklama
dziunka to ja klientką dobieram odpowiedni kolor z palety,decydują się mimo że nei zawsze są przekonane,bo twierdza że będzie im źle a na koniec wychodzą zadowolone,
mało tych klientek było ale mimo wszystko każdej jak doradziłam to wyszła szczęśliwa
tak samo z fryzurami
widze klientkę i mam wizje w jakiej fryr jej bedzie dobrze
czy z grzywką
czy bez
czy grzywka na skos czy prosta czy gruba ze środka,czy włosy cieniowane itd......

no ja wizje mam ale nie umiem sama tego zrobić (na zafarbowac umiem) ale z strzyżeniem nie
wiec tylko gadam a fryzjerka robi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry