Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
ale udało mi się dzięki temu ją dokładnie obejrzeć. Ogólnie kocham ptaki, ale u nas to chyba w genach. Dziadek we mnie to zaszczepił, a kuzynka jest weterynarzem w Hiszpanii i zajmuje się głównie ptakami

rano wstaje, ubiera się normalnie, zasypia w drodze do szkoły, śpi jeszcze w domu. A potem ok 14-15 ją kładę bo się słania i znowu śpi z godzinę, dwie. Ale wieczorem zasypia dopiero o 21 
dziunka, my "siedzimy" w domu. co dzien sa dlugie spacery, plac zabaw, w domu tom nałogowo uklada klocki, rysuje, oglada bajki, bawi sie moim kompem - otwieram mu worda i pisze literki, bawi sie u siebie w pokoju autami, drogami, itp itd... on ogolnie ciagle cos robi. aaa jezdzi po domu na hulajnodze ;-)Gawit współczuję kłopotów z mieszkaniem. A nie macie skąd pożyczyć kuchenki elektrycznej? Czy gaz jest też do wody potrzebny?
Pocztę idę wyjaśnić po 12, jak odbiorę Julkę ze szkoły. Szkoła jest oddalona o jakieś 7 km. Więc jeździmy autobusem. Z autem okazało się że jest to sprawa elektryczna i trzeba poszukać dobrego i taniego elektryka ;-) Mój mandat przyszedł już wczoraj więc zostało mi 6 dni na zapłacenie;-)
Kilolek no u nas lisów dużo. Ale największe wrażenie wywarła na mnie raz sowa która siedziała sobie na moim pasie jezdni i musiałam małpę ominąć bo nie chciała się ruszyćale udało mi się dzięki temu ją dokładnie obejrzeć. Ogólnie kocham ptaki, ale u nas to chyba w genach. Dziadek we mnie to zaszczepił, a kuzynka jest weterynarzem w Hiszpanii i zajmuje się głównie ptakami
Ana życzę sił na dzisiejszy dzień. Ja też umysł ścisły, ale posty mam dłuuuugie![]()
Aza to udanej sobotniej imprezy! Myślałam że jesteś ode mnie rok starsza
Banana niech mąż nie panikuje ;-) w necie można cuda na kiju wyczytać. U Julki w klasie jest dziewczynka która chodzi na palcach, mogę się jej mamy dzisiaj podpytać co i jak. Mojej szwagierki córka nosi wkładki ortopedyczne i buty tylko z Bartka m.in. z tego powodu.
Chodzenie może świadczyć o tych zaburzeniach o których mąż pisze ale również może świadczyć o niczym i być normalnym etapem w rozwoju. Tu fajny artykuł (nie tylko jak na początku pisze o szkrabach) Dziecko chodzi na palcach | parenting.pl
Ja w domu, Asia śpi, a tu za 2 godziny po Julię trzeba wracać, a młoda bez śniadania. Asia wróciła nam do niemowlęctwa bo śpi dwa razy dziennierano wstaje, ubiera się normalnie, zasypia w drodze do szkoły, śpi jeszcze w domu. A potem ok 14-15 ją kładę bo się słania i znowu śpi z godzinę, dwie. Ale wieczorem zasypia dopiero o 21
Mamy i dzieci (są tu jeszcze takie?) siedzące w domu - co Wasze maluchy robią całe dnie?
edit. MARTA, SANDRA nie chcecie jabłek? Tak nam drzewa obrodziły że nie nadążamy ze zbieraniem. Ja już też przetworów narobiłam aż za dużo.