• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

mi warunki ogolnie luksusowe nie sa specjalnie potrzebne bo gdy mnie boli jak cholera na kiego wała mi cuda na kiju...rodziłam u tesciowe gdzie porodówka wygladem chyba przpomina prl ale zupełnie nie zwracałam jakoś uwagi...mam mieć fachową opiekę i tyle..a ten na Starynkiewicza wydaje sie rozsądny...Kilolku jakby co bede sie kazac wiesc do Pruszkowa w razie co ;-)

Ula ale narzekasz ciagle na synka ,nie wierze ze przy 3 latku nie mozna nic zrobic na swieta,lenia masz przyznaj się :-p

reklama
Moje kochane nie wiem czy uda zajrzeć mi się jutro dlatego już teraz chciałam Wam złozyć najserdeczniejsze życzenia! W tym całym pędzie życia w te cudowne Święta zatrzymajmy się choć na moment, przytulmy do kogoś bliskiego, doceńmy czas spędzony z rodzinką (jaka by ona nie była ;-)) Niech Święta będą magiczne, zdrowe, spokojne! Niech prezenty cieszą i tych dużych no i zwłaszcza tych małych ;-) Niech w naszych domach i sercach gości radość i szczęście!
Wesołych Świąt!

Witam,

mi pewnie też jutro raczej nie uda się do Was zajrzeć.

Życzę każdej z Was i Waszym Najbliższym Zdrowych i Wesołych Świąt:-) Niech te święta będą dla Was wyjątkowe i przyniosą wiele radości :tak:
Pola, Piotrek, Kuba, Wojtek :-)

Załączniki

• SAM_5556.jpg
    SAM_5556.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 32
Witajcie

Pierwszy raz siedzę w pracy w Wigilię i fatalnie się czuję będąc tutaj a nie w domu. Oby do 12!

Po pracy muszę wskoczyc jeszcze do Centrum Handlowego kupić prezenty, jakiś świątecany strój dla Oliśka i coś dla siebie. Czas mnie goni bo na 16 jedziemy na pierwszą wigilię, znowu jestem w tyle...

Wczoraj chłopaki wrócili mi do domku po 20, więc zdążyłam zrobic wszystko to co zaplanowałam a pierniczki z podwójnej porcji pieklismy z małym do nocy. Wyszły super. Dla Was, ktore jeszcze nie odważyły się ich piec w tym roku polecam przepis, który polecała Agrafka ze strony mojewypieki.com. Wyszły idealne.
Dziewczyny!
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochani
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla każdego z was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.

Dziewczyny ja tylko na szybko WESOŁYCH ŚWIĄT, w spokojnej rodzinnej atmosferze i przede wszystkim duuuuzo zdrowia dla waszych rodzin.

U nas sie plany posypały, Wojtek w nocy z piątku na sobote dostał gorączki, dobe później Alicja. W Warszawie epidemia jakiegoś wirusa. Masakra, kolejki do lekarzy gigant, na wizytę domową wczoraj czekaliśmy 12 godzin.

Wojtek przez 2 doby był cały czas na rękach, mam wyciągnięte do ziemi.
No i tyle, wigilia albo dziś w waiwe z barszczem a kartony i pierogami z leclerca, albo w samochodze w drodze do lublina.
Trzymcie się :)

Nie nadrobię, dorwałam się tylko na sekundkę u siostry A do laptopa ;-)

ZDROWYCH, WESOŁYCH, RADOSNYCH :-)

U nas jest tak jak być powinno, trochę ja nad tym czuwam i przywołuję w razie potrzeby co poniektórych do porządku ;-) aż żal że dziś ostatni dzień Świąt :-( prezenty wszystkie trafione, dzieciaki przeszczęśliwe, a więc my też :-)

Buziaki kochane, jutro chyba mój laptop będzie juz uzdrowiony i wrócę do Was!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry