• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Hop Hop :-)

Śpicie jeszcze?

Ja w pracy i jak miałam nadzieje, że do 13 tak chyba moje nadzieje gasną bo żadnego maila od dyrekcji nie ma, ze pracujemy krócej, mam nadzieje ze o 14 już nas tutaj nie będzie.

Mój mąż dziś w pracy na noc pierwszy raz od 18 lat spędzimy Sylwestra osobno. Pierwszy raz od X czasu spędzę Sylwestra w domu, ale szczególnie mi to nie przeszkadza. Jeszcze 4 lata temu było to nie do wyobrażenia.

Kupuję Picolo i sztuczne ognie - będę świętować z małym :-)

A Wy? jak spędzicie dzisiejszą noc?

reklama
Hej

My nadal chorzy. Dzisiaj nawet jakoś gorzej się czuję.
Mielismy mieć gości imieninowych męża ale odwołaliśmy. Wszyscy chorzy i my i oni....Spędzimy więc sami.
Chyba nie będę czekać do północy.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:-) ABYŚMY ZA ROK ZNÓW SPOTKAŁY SIĘ W TAKIM GRONIE

Witajcie,

Gosiulek zdrówka dla Was :tak:

Dziewczyny ja również każdej z Was życzę Szczęśliwego Nowego Roku. Samych radosnych i pogodnych dni!!! Aby był lepszy od poprzedniego i przede wszystkim aby dzieciaki były zdrowe :tak:

Ja tak po cichu marze, ze będzie ten rok zdecydowanie lepszy :zawstydzona/y: oby :-)

No to kobitki
Abyśmy zdrowi byli, radośni, szczęśliwi, by nas omijały burze, a tęcza zapowiadała super słonko i obfitość na ten Nowy Rok 2013.
k,NTg0Mjk5MTcsNDU5MjYyMjE=,f,NOWY_ROK_001.gif

my już fajerwerki odpalilismy by dzieciaki mialy radochę. mam nadzieję, ze przed pólnocą będą wszystkie spały. jesli się uda to czeka białe winko i zamówione wcześniej sushi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry