Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A propos kataru to dziś oglądałam filmik na temat ciąży i było w nim że w tym okresie jest bardzo ukrwiona śluzówka nosa i to powoduje katar.Można stosować sól fizjologiczną albo krople jakieś delikatne.Trzeba by było lekarza zapytac.Ja mam dla odmiany ciągle kaszel i pije tusipect i chlorochinaldin i mam też brac rutinoscorbin.I aż dziwne ale niewiele pomaga.Nic innego brac nie mozna za bardzo, pozostało mi czekać na poprawę...ja też słyszałam o mleku z migdałami...
a co poradzicie na przeziębienie? właściwie to nie przeziębienie tylko nieustający katarjuż mam go dosyć!! nic nie działa. nic!!

hahahajakoś nie chce mi się wierzyć....Witam dziewczynki. Jestem dość świeżą babyboom-ką ale już mi się tutaj podoba. Dziewczynki, ja może nie jestem specem, ale słyszałam, iż wkładanie sobie tampona jest zabronione w ciąży. Czytałam o tym parę razy. Jeżeli się mylę to sorki, ale ja chyba nie zaryzykowałabym. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę DUŻO ZDRÓWKA :-)
;-)i wszystko jest ok.... więc taki tampon też nie jest groźny.... jeśli się nie trzyma jednego przez cały dzień....
teżś mnie zgaga coś męczy od 5 dni już....Dziewczyny wiem ze pisalyscie Cie kiedys o zgadze, jednak nie pamietam co dokladnie gdyz nigdy nie mialam i myslalam ze mnie to nie bedzie dotyczyc. Jednak grubo sie mylilam i tak jak mnie piecze to masakra. Chcialam sama poszukac ale dokopac sie do odpowiedniej strony graniczyloby z cudem, wiec ponawiam temat i czy moglybyscie napisac jakis sposob zeby sobie chociaz troszke ulzyc? Bo wiem ze specjalnych "lekow" na zgage nie mozna brac w ciazy????
oj o dzieci to ja umiem walczyć!! ale nie znosze chamskich pyskówek i nie będę się w takie wdawala. Zawsze twierdziłam, że to niekulturalne jak luzie na mnie napadali i nadal się tego trzymam. Nie będę się wykłócać. Wolę postać niż nerwy szarpać w ulicznych burdach.oj kobietko a Ty jezyka w buzi nie masz?? naucz się walczyć o swoje bo jeszcze troszkę a będziesz musiała walczyć o nową istotę![]()
jest aerozol do nosa na katar dla malych dzieci i kobiet w ciąży. Mi lekarka kazała stosować. EUPHORBIUM się nazywaja też słyszałam o mleku z migdałami...
a co poradzicie na przeziębienie? właściwie to nie przeziębienie tylko nieustający katarjuż mam go dosyć!! nic nie działa. nic!!