Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no własnie chodzi mi o to czy wiecie który byłby najlepszy, w sensie najmocniejszy, bo te zwykłe mi nie pomagają. A w ogóle to dziś ledwo się ruszam tak mnie wszystkie stawy bolą, nawet rece i ramiona mampopuchnieteRaczej każda (zapytaj w aptece na wszelki wypadek). A oprócz tabletek są jeszcze maści i kremy. Gin mi powiedział, że mam kupić jakiekolwiek, byle nie Detralex. I w aptece zaznacz, że jesteś w ciąży więc to ma być czysty wyciąg, bez żadnych dodatków.

i nie wiem czy moge zamoczyć to w vanish-u i jeszcze raz wyprać w proszku dla dzieci ??? a może to nic nie da?Pathanka, witamy serdecznie w naszym gronie. Wiele z nas niestety stracilo pierwsze ciaze, ale najwazniejsze, ze tym razem sie udalo. I tak mialas duzo szczescia, bo ja po porodnieniu staralam sie kolejny rok zanim udalo mi sie zajsc ponownie w ciaze. Faktycznie lepiej dmuchac na zimne i uwazac. zwlaszcza, ze niestety czasem po poronieniu kolejna ciaza rowniez jest zagrozona. Ja uwazalam przeokrutnie, a i tak nie uchronilam sie od saczenia wod plodowych i skurczy od 23 tygodnia ciazy, a teraz leze plackiem i lezec juz pewnie bede. Jednak kazda ciaza jest inna i nalezy trzymac kciuki, by udalo nam sie donosic nasze kruszynki jak najdluzej. I tak uwazam, ze nasze forum jest szczesliwe, bo jak na razie nic nie wiadomo nam o wczesniaczkach urodzonych w szostym miesiacu. Wiele z nas zaczyna juz 7 miesiac i zagrozenie maleje z dnia na dzien. A tobie zyczymy duzo spokoju.
poza tym mam stresa pewnie pojde od razu na dywanik do menadzera juz nie zlicze ile razy sie zwalnialam z pracy bo cos mi sie nagle pogorszylo...tylko chyba ja w tej calej fabryce tak robie
mam wrazenie ze wszyscy patrza sie na mnie jak na wariatke tam jest tak nieprzyjemna atmosfera kazdy gada na drugiego az sie boje tam wracac...do tego moj facet jest w pracy i nie ma kto mi nagadac ze nie ma sie czego bac
nie wiem jak ja to dzisiaj przezyje
jak wesele we wrzesniu to moze jeszcze poczekaj, moze lepiej na razie sobie cos upatrzec a potem przed imprezka dopasowac rozmiar. Teraz to my szybciej rosniemy i po co masz sie czuc skrepowana. Ja uwielbiam patrzec na kobiety ciezarne w sukienkach, sama tez sie staram w nich chodzic jak najczesciej, ale tez musze chyba pomyslec o wiekszych rozmiarach.Weri trzymam za Ciebie kciuki. Tylko się oszczędzaj... Za reszte tez trzymam za wszystkie leżące, jestesmy juz przy koncu...trzymajcie sie dziewczyny!
Ja latam za sukienka na wesele siostry we wrześniu i ciężko się wbic w cos, może dzis cos zdecyduje :-)
camelia etna dzieki za wsparcieweri napewno przezyjesz, a ja tam ci proponuje isc dalej na zwolnienie. Wchodzimy w III trymestr i mysle ze to pora zeby inni troche za nas popracowali. A ciezka praca w ciazy wychodzi czesto po latach - tak mowia. Ja sobie juz dawno odpuscilam, ale mialam taka mozliwosc. A ty sie oszczedzaj i obijaj jak sie tylko da!
Wczoraj maz zmierzyl mi brzuszek w najwiekszym punkcie i jest 104cm![]()