reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo1981 no to wiem co czułaś zaraz po badaniu, też mówiłam, że więcej nie zjem słodyczy, nawet słodzić w tym dniu nie mogłam, a i piłam to świństwo bez cytryny, w dodatku ciepłe:baffled: aż sobie to przypomniałam <blee>
gosiaczekkkkkk twardzielka z Ciebie:tak:

he..., zapomniałam dopisać, że boli mnie dupa po zastrzyku (Kaprogest):baffled: ogólnie to lubię zastrzyki ale ten jakiś bolesny, albo pielęgniarka tak "umiejętnie" go zrobiła.

Hejka ja już po wizycie u lekarza i na szczęście wszystko dobrze dzidzia ma ok 1 kg szyjka zamknięta skurczami mam się nie martwić jeżeli jest ich tyle co teraz jak będą pojawiać się częściej to dostanę fenoterol
Madzia_pl chyba też je wrzucę dzisiaj do vanish-a
a kolorowe mogę gotować ?

ja glukozę wypiłam praktycznie duszkiem bez cytryny :dry:jakoś wysiedziałam tą godzinę do kolejnego pobierania ale potem zwymiotowałam ale fakt że mi nie wiele w tej ciąży potrzeba

Ehhh... A u mnie podejrzenie zatrucia ciążowego :-(:-(:-( Już i tak przeryczałam pół dnia, jutro będę miała dokładniejsze badanie moczu, więc się okaże. Mam nadzieję, że wszystko dobrze i wolę tak myśleć... Trzymajcie kciuki :-(

Ciśnienie jak na razie w normie, za to puchnięcie, nagły przyrost wagi i lekki białkomocz są. Mimo wszystko lekarz powiedział, że dopóki nie zrobimy dokładniejszego badania moczu to się wstrzymuje z jakąkolwiek diagnozą. A badanie będę miała z samego rana robione jutro, już po 8:00 powinnam znać wyniki. Na razie myślę pozytywnie, dzidzia rusza się normalnie więc chyba jest okej...

weri to wracaj na te 4 tygodnie i pamietaj ze masz sie oszczedzac.

gosiaczekkkkkk mi tez sie udalo lyknac ta glukoze na jednym oddechu bez cytryny, a na badaniach bylam na wszlelki wypadek z mezem. Nic mi nie bylo - całe szczescie.

Marta_szc trzymaj sie dzielnie i poczekaj na jutrzejsze wyniki i rozmowe z lekarzem. Juz na szczescie jestesmy dosc wysoko w ciazy wiec musisz byc dobrej mysli. Bede trzymac kciuki.

Dzisiaj kupilismy z mezem komode z ikei, sklada ja juz dwie godziny tyle srubek i wkretow. Z tej seri: IKEA | Seria do pokoju dla dzieci LEKSVIK

reklama
dokladniejsze badania byly na polówkowym USG a tak to mi lekarz caly czas sprawca serce żołądek przeponę i mózg

mi najbardziej dokucza wchodzenie po schodach mecze sie strasznie albo jak cos tłumacze komus i mowie dosc długo bez odpoczynku to poznije powietrze ciezko złapac eh
no i ból głowy powrócil wczorajszej nocy ... eh
no i katar i kichanie hehe :) caly dzien chodze z chusteczka bo kicham co chwile :)

a wlasnie macie tak samo? jak dzidzia wywala np pupe badz noge mocno pcha to mnie w tym miejscu skóra piecze :/ któras ma tak samo? eh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry