Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hihi no po prostu nie makilolek - jak to nie ma porodówki???
bardzo żąłuję oczywiście. Kiedys były takie plany ale potem burmistrz w radio się tłumaczył, z eza mało dzieic się rodzi w Grodzisku. No cóż nie rodzą się w Grodzisku, bo tu nie ma porodówki
ale jak poparzeć na ulićę to co druga z brzuchem.
naprawdę miasto pełne sprzeczności..
ooo no to może jjuż nawet miałyśmy okazję się spotkać :-)kilolek - no ja wiem że brzuchatek albo z wózeczkami jest bez liku, pracuję w Grodzisku przy deptaku i mam widok![]()
o raju, a myślałam, że tylko ja tak mam :-), nóg umyć nie mogę, bo brzuchol przeszkadza :-), nie mówię już o depilacji bikini, bo to tragedia :-) no i coraz ciężej mi sie poruszać! :-) eh, ale już bliżej niż dalej :-)oj jak ja bym już chciała!!!
Jestem jak hipopotam, ledwo się ruszam
a jeśli jeszcze nie, to poznamy się po wielkich brzusiachooo no to może jjuż nawet miałyśmy okazję się spotkać :-)

Kilolek, a próbowałaś może na synku coś z Babydream dla dzieci?ja teża ponieważ nie znoszę się smarować używam tylko żelu pod prysznic i działa. Mimo skłonności do rozstępów ani w tej ani w poprzedniej ciąży nic mi nie przybyło nowego.
niestety nie.Trochę się obawiam, bo jest alergikiem. Właściwie to uzywam tych samych kosmetyków od samego poczatkuKilolek, a próbowałaś może na synku coś z Babydream dla dzieci?