luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć dziewczyny na samym początku trochę was podczytywałam ale niestety ciąża od początku dała mi popalić że nie byłam w stanie wcześniej do was dołączyć praktycznie nic nie mogłam jeść i musiałam się dokroplówkowywać :-( jestem już mamą Zuzi (ma 19 miesięcy) z którą też tak ciężko przechodziłam ciążę więc mam nadzieję że i tym razem wszystko dobrze się skończy
na razie nie mam żadnych przeczuć co do płci chociaż że nie ukrywam że wolałabym żeby Zuzka miała siostrę ale zobaczymy
co do imion to też nie jestem do żadnego na 100 % przekonana Zuzia mówi że mamusia na w brzuchu Klarcie ;-) mnie podoba się też Helenka co do chłopca to nie wiem może Pawełek???
mam nadzieję że przyjmiecie mnie do waszego grona pozdrawiam i życzę dużo zdrowia
na razie nie mam żadnych przeczuć co do płci chociaż że nie ukrywam że wolałabym żeby Zuzka miała siostrę ale zobaczymy

co do imion to też nie jestem do żadnego na 100 % przekonana Zuzia mówi że mamusia na w brzuchu Klarcie ;-) mnie podoba się też Helenka co do chłopca to nie wiem może Pawełek???
mam nadzieję że przyjmiecie mnie do waszego grona pozdrawiam i życzę dużo zdrowia